Ny HTC Desire 830 på vej: Billeder og info ude før tid

HTC er på vej med en ny mellemklasses Desire 830. De første billeder og specifikationer på den kommende telefon er allerede dukket op.

Ny HTC Desire 830 på vej: Billeder og info ude før tid

Hvis du synes, at den nye HTC 10-topmodel til knap 6.000 kroner er lige lovlig dyr, er producentens noget billigere Desire-serie værd at overveje. For to måneder siden lancerede HTC tre Desire-modeller (530, 630 og 825), men kun 530’eren kom til Danmark.

Læs også:  HTC lancerer prisvenlig Desire 530 i Danmark

Nu baner muligheden sig for, at danske forbrugere snart kan få en ny Desire-telefon at vælge imellem, da modellen Desire 830 netop er lækket på hjemmesiden Nowhereelse – bedre kendt som OnLeaks på Twitter. Som HTC har for vane med Desire-serien, er denne nye Desire 830 også fabrikeret i polykarbonat, så du må altså undvære den lækre metalkrop fra HTC 10-topmodellen.

HTC Desire 830
Foto: nowhereelse.fr

Til gengæld får du fornuftige specifikationer, som ifølge en test fra appen CPU-Z. består af en 5,46” stor skærm med en Full HD-opløsning (1.080 x 1.920 pixels). Mekanikken lyder på en MediaTek MT6753-processor, der kører med en hastighed på 1,3 GHz. Den akkompagneres af 3 GB RAM og 32 GB intern lagerplads.

Ved lanceringen af de nye Desire-telefoner for to måneder siden havde HTC fundet en ny, interessant og ikke mindst farverig palette af farver frem, hvilket ser ud til også at blive tilfældet med 830’eren. Hjemmesiden afslører også en kollage af pressefotos af den kommende telefon i hvid med en orange ramme.

Det er endnu uvist, hvornår HTC lancerer Desire 830, men der går formentligt ikke lang tid, før vi finder ud af, om den lander i de danske butikker eller ej.