Ny milepæl: Huawei P9 er nu solgt i 9 mio. i eksemplarer

Huawei runder en ny milepæl. Den kinesiske producents topmodel, P9, er nu solgt i 9 mio. eksemplarer verden over siden lanceringen i april måned.

Ny milepæl: Huawei P9 er nu solgt i 9 mio. i eksemplarer

Det går glimrende for verdens tredjestørste smartphoneproducent, Huawei. Den skarpt prissatte topmodel, P9, har nemlig solgt strålende siden den blev lanceret i april måned.

I hjemlandet holdt Huawei en kort præsentation i går, hvor producenten afslørede, at der nu er solgt 9 mio. eksemplarer af Huawei P9. Og utroligt nok har Huawei formået at holde salget ganske stabilt kørende på trods af, at det nu er 7 måneder, siden telefonen blev lanceret.

Læs også: Ny mobil bliver Huaweis største sats nogensinde

For to måneder siden, i september, meldte Huawei ud, at salget af P9 var oppe på 6 mio. eksemplarer. Dermed er der på blot to måneder siden 3 mio. P9-telefoner. Med denne milepæl i hus må den helt store milepæl på 10 mio. solgte P9’er inden årets udgang absolut siges at være inden for rækkevidde.

Huawei er i disse år i stor fremgang verden over. Allerede seks uger efter udgivelsen af P9 og P9 lite blev der langet 2,6 mio. eksemplarer over disken. Starten af året blev indledt med en opgørelse, der lød, at Huawei havde solgt over 100 mio. smartphones i 2015. Samtidig oplever Huawei, at dets brand styrkes markant verden over. Det har fået producenten til denne sommer at skrue op for ambitionerne. Huawei vil nemlig være verdens største smartphoneproducent.

Læs også: Huawei vil være verdens største smartphoneproducent

Med den nye Mate 9-topmodel, som også findes i en særlig Porsche-udgave, lanceret i sidste uge er vejen banet for fortsat succes hos den kinesiske storproducent.

Det videre forløb i sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 9/11/2016 rettede vi nyt fokus på sagen med historien Lad din telefon hjælpe dig med madlavningenKlik her for fortsættelsen.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..