Ny video viser den kommende Sony Xperia

Sony Xperia XZ3 er blevet lækket i en ny YouTube-video, der viser telefonen i al sin herlighed.

Ny video viser den kommende Sony Xperia

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sony Xperia XZ3 er allarede blevet lækket et par gange. Men nu er der dukket en video op fra OnLeaks og CompareRaja, der viser en lidt mere troværdig vej Sony kunne gå med den næste Xperia-smartphone. Derudover ser videoen ikke helt så uprofessionel ud, som tidligere lækkede billeder har gjort. En af de ting der er anderledes ved denne video er, at telefonen ikke er udstyret med et dualkamera, hvilket tidligere rygter ellers har påstået. Selvom et bagudvendt dualkamera er industristandarden på de nyere smartphones, virker det ikke utænkeligt, at Sony vælger at holde den luksus til XZ3 Premium. Det samme så vi med Sony Xperia XZ2-serien, hvor det også kun var XZ2 Premium der havde dualkamera.

Læs også: Specifikationer på Sony Xperia XZ3 lækket

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Telefonen i videoen følger meget godt nutidens design, en stilren sort telefon med hvad der kunne ligne en aluminiumsramme. Der er en enkelt kameralinse for og bag, afrundede hjørner på på det store Full HD+ display, og den afterhånden ret populære glasbagside. Telefonen er forholdsvist rund i udseendet, med både forside- og bagsideglas rundet af mod rammen. 
Sony Xperia XZ3 rygtes at have 5,7 tommer Full HD+ display og 6 GB RAM. Chipsettet kommer højst sandsynligt til at være Snapdragon 845 og batteriet skulle have en kapacitet på 3.240 mAh. Det har desuden været rygtet, at telefonen skulle komme med Android P fra fabrikken, hvilket dog er ret usikkert. Sikkert er det dog, at Sony Xperia XZ3 som minimum får Oreo. Telefonen forventes at blive offentliggjort til IFA i slutningen af august.

Læs også: Sony Xperia XZ2 Premium kommer til Danmark

I Danmark venter vi stadig på Sony Xperia XZ2 Premium. Så hvornår, og om, Xperia XZ3 kommer i handlen i Danmark, er stadig helt uvist.

Seneste nyt om Mobiltelefoner