Nye billeder viser Samsung Galaxy Note 8 frem fra alle vinkler

En række nye billeder giver det hidtil bedste indblik i, hvordan Samsung Galaxy Note 8 kommer til se ud.

Nye billeder viser Samsung Galaxy Note 8 frem fra alle vinkler

Der er kun en måned, til Samsung afslører den kommende Galaxy Note 8-topmodel, men det kan næppe komme som den helt store overraskelse, hvordan den kommer til at se ud.

I de forgangne måneder er den ene bunke af billeder efter den anden nemlig blevet lækket, og nu er nye billeder af telefonen ude.

Læs også: Samsung inviterer til Galaxy Note 8-event den 23. august

Det er hjemmesiden BGR, som er kommet i besiddelse af en række renderinger eller 3D-modeller fra firmaet Ghostek, som fremstiller covers til smartphones. Her er der blevet offentliggjort flere renderinger, der viser Galaxy Note 8 fra alle ledder og kanter – top, bund, sider, front og bagside, mens der også ses billeder af topmodellen fra samme vinkler med et af firmaets covers på.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: BGR.com

Det er værd at bemærke, at der ikke er tale om officielle pressefotos fra Samsung, men derimod billeder lavet af coverproducenten selv. Ikke desto mindre giver billederne den klart bedste fornemmelse af, hvordan topmodellen kommer til at se ud. Når Samsung afslører telefonen den 23. august, vil der formentlig ikke være mange detaljer, der adskiller sig fra, hvad man kan se på ovenstående billeder.

Og ikke overraskende er der et stort Infinity Display på 6,3 tommer at finde gemt i et design, der minder meget om Galaxy S8 og S8+. Som med tidligere Note-smartphones fra Samsung er den kommende Galaxy Note 8 dog en smule mere kantet i udtrykket, hvor telefonerne i Galaxy S-serien har lidt rundere hjørner. Der er altså ikke specielt meget nyt på fronten.

Læs også: Samsung lækker Galaxy Note 8 ved et ‘uheld’

Det er der til gengæld bagpå, hvor vi igen ser det lidt anderledes kamerahus, der nu huser to sensorer på 12 megapixel. Fingeraftrykslæseren er fortsat placeret til højre for kameraerne og LED-blitzsen som vist på tidligere renderinger.

Skulle du have bange anelser om, at Samsung kunne finde på at fjerne jackstikket, så kan du ånde lettet op, for på disse billeder er der i hvert fald et at finde i bunden i den modsatte side af, hvor stylussen gemmer sig.

Af mekanik vil der være Samsungs egen Exynos 8895-processor at finde i den internationale variant – samme processor som er i Galaxy S8 og S8+. Dertil vil der være 6 GB RAM, lyder det.