Nye videoer bekræfter tre kernefunktioner i Samsung Galaxy S10

Samsungs officielle YouTube-kanal i Vietnam har lagt tre ultrakorte teaser-videoer op. De tre videoer bekræfter blandt andet fingeraftrykslæseren i skærmen.

Nye videoer bekræfter tre kernefunktioner i Samsung Galaxy S10

Her otte dage før lanceringen af Samsung Galaxy S10 er Samsung begyndt at skrue op for markedsføringen. De forskellige producenter har altid været gode til at tease for deres kommende enheder, og selvom vi som regel ved hvad de primært byder på inden lanceringen, er det altid rart at få det bekræftet.

Læs også: Pressebilleder af Samsung Galaxy S10 lækket

I første omgang er det YouTube-kanalen, Samsung Vietnam, der har lagt tre korte videoklip ud af Samsungs kommende flagskib. Selvom videoerne er på, hvad jeg formoder er, Vietnamesisk, så er det ikke svært at regne budskaberne ud.

Den første video viser den in-display-fingeraftrykslæser som mange allerede forventede i sidste års flagskib. Flere producenter har allerede, med blandet succes, tilføjet funktionen til deres telefoner. Nu kan vi vist godt være sikre på, at også Samsung rider med på den bølge.

Den anden video viser at telefonen får 4K-frontkamera med billedstabilisator. Sidste år var Samsung, på trods af deres prisvindende kamera, milevidt fra Huawei på kamerafronten. Huawei var simpelthen altdominerende i sidste års kamera-krig. Forhåbentlig kan Samsung, hvis ikke slå, så komme lidt tættere på konkurrenten i år.

Læs også: Samsung Unpacked event: Galaxy S10 og foldbar smartphone

Den sidste video viser angiveligt to ting. Først og fremmest kommer Samsung Galaxy S10 til at understøtte 15W trådløs hurtigopladning, dernæst vil telefonen også have såkaldt reverse wireless charging. Det vil sige at Samsung Galaxy S10 kan oplade andre enheder, trådløst, fra sit eget batteri. Igen er det en funktion der er set, med blandet succes, hos andre producenter.

Nu har jeg omtalt Galaxy S10 som en enkelt enhed, men vi forventer selvfølgelig at se en hel serie af telefoner – og ikke mindst den foldbare telefon, når Samsung Unpacked løber af stablen onsdag i næste uge.