Nyt læk: Sådan bliver den næste iPhone

Et tidligere lækket design på iPhone XI vender tilbage. Denne gang i form af et skema over dens indmad.

Nyt læk: Sådan bliver den næste iPhone

Der er stadig flere måneder til en ny iPhone bliver lanceret, så der kan stadig nå at ske rigtig meget. Men det seneste rygte er ganske interessant. Tilbage i januar måned blev et design af Apple iPhone XI lækket, som blev bekræftet af flere troværdige tipstere. Siden det læk har der været stille omkring iPhone XI. Men nu dukker det samme design op igen, denne gang i form af et skema over elementer brugt til telefonen.

Endnu en gang ser vi iPhonen få et tredobbelt kamera på bagsiden, men der er endnu ikke holdbare informationer om hvilke linser den vil indeholde. Og dog, for de nyeste rygter fortæller om en ToF-sensor, lignende den vi ser på Huawei P30 Pro.

iPhone XI
Dette kunne meget vel blive den næste iPhone, iPhone XI. Foto: digit.in

iPhone XI får en mindre notch

Skærmen i både iPhone X og XS bliver afbrudt af en ganske stor notch. Men det ser ud til at Apple endelig får opgraderet dette og gjort notchen mindre. Der går også rygter om endnu mindre kanter omkring skærmen. Apple kunne muligvis også gøre Samsung og Huawei kunsten efter og tilbyde omvendt trådløs opladning i iPhone XI. Så vil kan fx kunne oplade et Apple Watch med en iPhone.

Derudover kommer den til at byde på en spritny A13 chip og en længe ventet stor opdatering til iOS. iOS 13 er rygtet til at komme med bl.a. dark mode og nye muligheder i hjemmeskærmen.

Tro det eller ej, men dette kunne også blive året, hvor Apple smider en hurtigoplader med i salgsæsken. Det tyder nemlig på at iPhone XI vil få en 18W oplader med, men jeg vil gerne se det før jeg tror det.

iPhone XI skema
Skemaet her bekræfter designet på det tidligere læk af iPhone XI.

Hvornår kommer iPhone XI?

Som mange gange før afholder Apple deres iPhone event i september måned. Et godt bud er den 10 eller 11 september 2019. Sammen med de nye iPhones kommer muligvis også et nyt Apple Watch og et sæt AR-briller.

Læs også: EKG-måling klar til Apple Watch i Danmark