Nyt læk: Sådan kommer iPhone X Plus til at se ud

Nye detaljer om næste generation af iPhones er netop sluppet ud. Et tredobbelt kamera kommer til flagskibet.

Nyt læk: Sådan kommer iPhone X Plus til at se ud

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Detaljer om to af de tre kommende iPhones er nu ude. Det drejer sig om den store 6.5″ iPhone X Plus samt den billigere iPhone X 2018, men intet nyt om den kommende iPhone SE endnu.

Det store flagskib, også døbt iPhone X Plus, får en 6.5″ stor OLED skærm i 19:9 format. Det lyder stort, men sammenlignet med den nuværende iPhone 8 Plus, så er det alligevel ikke så slemt. Den kommer til at måle 157.2 x 77.1 mm, hvor iPhone 8 Plus faktisk måler 158.4 x 78.1 mm. Den får desuden en stålramme, som set på iPhone X, og vil derfor højst sandsynligt blive tungere end iPhone 8 Plus.

iphone x plus
iPhone X Plus, 157.2 x 77.1 mm, 6.5″ OLED skærm i 19:9, men mindre end en iPhone 8 Plus. Foto: forbes.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Derudover skulle den, ifølge Gordon Kelly fra Forbes, få et tredobbelt kamera, som på Huawei P20 Pro. Hvad Apple vil bruge den tredje linse til er dog stadig ukendt, men mon ikke det bliver meget lig Huaweis løsning.

Læs også: Huawei: Vi fandt på skærmhakket lang tid før Apple

Notchen, eller skærmudskæringen, i toppen af skærmen skulle også blive mindre i næste generation.

Udover iPhone X Plus kommer der også den mindre og billigere iPhone X. Hvad den kommer til at hedde er også stadig ukendt, og det bliver spændende at se hvad Apple finder på. Den får en lidt større skærm end nuværende iPhone X: fra 5.8″ til 6.1″. Den bliver en smule større, 147.12 x 71.52 mm, end nuværende iPhone X, som måler 143.6 x 70.9 mm.

Her er der intet tredobbelt kamera, men kun ét enkelt:

iphone x 2018
iPhone X 2018, 6.1″ skærm. Foto: forbes.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der går desuden rygter om et ny version af dette iPhone X, dog med opdateret hardware, og som måske får samme kamera som iPhone X Plus. Vi venter i spænding.

Læs også: Xiaomi lancerer iPhone X-klonen Mi 8 med topkamera

Seneste nyt om Mobiltelefoner