OnePlus 10: Design, specifikationer og lancering afsløret

OnePlus 10 har været ramt af et større læk her et par måneder får lanceringen. Se billeder, specifikationer og lanceringsperiode.

OnePlus 10: Design, specifikationer og lancering afsløret

Efter OnePlus officielt har bekræftet, at de ikke vil komme med et T-navngivet flagskib, er alle øjne rettet mod OnePlus 10-serien, der for nylig dukkede op på vores radar.

OnePlus 10 lancering til januar eller februar

Ifølge branchekilder vil OnePlus 10-familien ankomme sidst i januar eller først i februar næste år. Dermed ser serien ud til at komme tidligere end normalt – cirka 4-5 uger tidligere.

Se også: Test af OnePlus 9

Specielt kamerahus og 125W opladning

Der er også kommet nogle detaljerede specifikationer og billeder – såkaldte renderinger – af OnePlus 10 Pro i denne seneste lækage.

Kilden hævder, at designet er endeligt og det ser ud til at være i tråd med de tidligere billeder, vi er stødt på. Det betyder, at det ret uortodokse triple-kamera-design på bagsiden er bekræftet.

Derudover hævder kilden, at Pro-modellen vil få op til 125W opladning, hvilket fylder 5.000 mAh-batteriet på bare 20 minutter fra helt fladt. Du kan læse mere om den ekstremt hurtige opladning på OnePlus 10.

De tilgængelige farver, som OnePlus har valgt ved lanceringen, vil være sort, hvid og en eller anden variation af lyseblå.

Læs mere om den nye telefon her.

Se også: Priser på OnePlus 9