OnePlus 12 kan få et kæmpe batteri

OnePlus 12 ser ud til at få en god mængde nye specifikationer, her i blandt et stort batteri på 5.400 mAh.

OnePlus 12 kan få et kæmpe batteri

For et par dage siden hørte vi, at OnePlus 12 kommer til december, og allerede nu kan vi begynde at glæde os efter et nyt rygte, der sladrer om de vigtigste specifikationer.

Der er for det meste tale om en mindre opgradering i forhold til OnePlus 11, men visse forbedringer er af den mere betydningsfulde af slagsen. Det gælder for eksempel batteriets kapacitet, men også den første periskop-telelinse på en OnePlus-telefon.

Se også: Priser på OnePlus telefoner

Generelle specifikationer på OnePlus 11

Men lad os se lidt på alle de nye oplysninger. Ifølge sædvanligvis pålidelige kilder får OnePlus 12 en LTPO AMOLED-skærm på 6,7 tommer med QHD+-opløsning og en refresh rate på 120 Hz.

Indeni finder vi den kommende Snapdragon 8 Gen 3 fra Qualcomm, der skal præsenteres til oktober. Sammen med chippen får vi 16 GB LPDDR5X RAM og 256 GB UFS 4.0-hukommelse.

Se også: Guide til at finde kameratelefoner

Periskop-telelinse

Triple-kameraet på bagsiden består af en hovedsensor på 50 megapixel, en ultravidvinkel på 50 megapixel og en telelinse i periskopmodel på 64 megapixel.

Et periskop-teleobjektiv er en avanceret optisk teknologi, der giver telefonen mulighed for at optage billeder med høj forstørrelse eller meget zoom uden at det går ud over billedkvaliteten.

Periskop-teleobjektiver har normalt større optiske elementer, der øger evnen til at indsamle mere lys end traditionelle teleobjektiver. Det nyeste rygte her om OnePlus 11 siger, at den kun kan præstere en 3x optisk zoom, men indtil videre har vi kun set periskopzoom på henholdsvis 5x og 10x, så vi tager netop denne oplysning med et gran salt.

Selfiekameraet bliver på 32 megapixel, og softwaren i telefonen bliver naturligvis OxygenOS 14 baseret på Android 14. På siden sidder den knap til justering af notifikationslyden, som vi kender fra tidligere, og i skærmen finder vi også denne gang en indbygget fingeraftrykslæser.

Se også: Hvilken telefon har det bedste kamera?

Gigant batteri på 5.400 mAh

OnePlus 12 kan prale af et batteri på hele 5.400 mAh med support af kabelopladning på hele 100W og trådløs opladning på 60W. Opladeren følger med i æsken.

Den lader med andre til at blive noget af en kompetent konkurrent næste år. Vi har set telefoner med 6.000 mAh batteri, men det har været nogle ret specielle telefoner, som ikke har været mainstream. Typisk at populære telefoner maksimalt haft 5.000 mAh batteri.

Se også: Hvilke telefoner har mest batterikapacitet?