OnePlus 3 sættes til salg i en virtuel reality-webshop

Når OnePlus 3 bliver afsløret og sat til salg, kan du købe topmodellen med et virtual reality-headset på, som vil give dig en helt unik købsoplevelse.

OnePlus 3 sættes til salg i en virtuel reality-webshop

Virtual reality-teknologien er kommet for at blive. Det vælter frem med det ene virtual reality-headset efter det andet, og senest har Google også taget teknologien til sig i den kommende Android-version.

En af telefonproducenterne, der også har taget virtual reality til sig, er kinesiske OnePlus, som i løbet af de seneste år har skabt overskrifter med dets topmodeller til den halve pris af mange af konkurrenterne.

Læs også: Første pressefoto af OnePlus 3 lækket: Får metalbagside

Sidste år udmærkede producenten sig også ved at lancere topmodellen OnePlus 2, som kunne opleves gennem den gratis virtual reality-brille baseret på Googles Cardboard-design i pap. I år vil OnePlus overgå sig selv ved at gøre hele købsoplevelsen af den kommende OnePlus 3-topmodel tilgængelig i virtual reality som de første i verden.

Det er endnu de færreste, der er udstyret med en virtual reality-brille eller et headset. Derfor har OnePlus lanceret endnu en VR-brille med navnet OnePlus Loop VR, men af væsentligt bedre kvalitet ens sidste års papbrille. Konceptet er det samme, hvor din smartphone på mellem 5-6” indsættes, og hvor det todelte indhold på din telefons skærm kombineret med registrering af bevægelser fra telefonens sensorer giver dig en virtual reality-oplevelse.

30.000 gratis VR-briller revet væk med det samme

Modsat alle andre producenter satte OnePlus i går VR-brillen til salg i sin webshop til en pris på 0 kroner – ja, den var ganske gratis (bortset fra fragt) lige som sidste år, men de 30.000 eksemplarer blev til gengæld også revet væk på en halv time.

Hvordan det helt praktisk kommer til at foregå med den virtuelle købsoplevelse, er endnu uvist. Der er formentligt tale om endnu en app udgivet til Android lige som sidste års lancering.

Læs også: Rygte: OnePlus 3 får Super AMOLED-skærm og større batteri

Det næste spørgsmål er så, hvornår OnePlus 3 lanceres. Det er der endnu ingen officielle oplysninger om. Da den nye VR-brille ikke bliver afsendt til de hurtigere købere før den 6. juni, og da der kan være mellem 3-7 dages levering på den, må den næste topmodel formodes ikke at blive lanceret før midt i juni måned.

OnePlus 3: Foreløbige specifikationer

Skærm: 5,5″ Super AMOLED (1.080 x 1.920 pixels)
Processor: Qualcomm Snapdragon 820 (4 x Kryo-kerner på op til 2,2 GHz)
Grafikchip: Qualcomm Adreno 530
RAM: 4/6 GB
Lagerplads: 32/64 GB
Kamera: 16 + 8 megapixel
Batteri: 3.500 mAh
Software: Android 6.0 Marshmallow med Oxygen OS 3.0-tilpasning
Pris: Muligvis omkring 2.260 kroner
Andet: Dash Charge (lynopladning fra OnePlus), USB Type C-port