OnePlus 3 slår Samsung Galaxy S7 i hurtigopladning

OnePlus 3 udmærker sig med sin særdeles hurtige Dash Charge-teknologi, der er hurtigere end de fleste andre - også Samsung Galaxy S7 som vist i en ny video.

OnePlus 3 slår Samsung Galaxy S7 i hurtigopladning

Da OnePlus 3 for to måneder siden blev lanceret, var det særligt Dash Charge-teknologien, der trak overskrifter.

OnePlus’ egen løsning, som er baseret på Oppos VOOC-teknologi, viste sig ikke kun at være hurtigere end mange konkurrerende løsninger, men formåede samtidig at holde telefonen helt kølig.

Læs også: OnePlus 3 er ny verdensmester i mobilopladning

Selv hævder OnePlus at kunne klare opladning af 3’eren fra 0-63 % på 30 minutter, mens Samsung lover op til 50 % på samme tid med sin egen Adaptive Fast Charging-teknologi i Galaxy S7.

Men hvordan klarer de to sig side om side og minut for minut? Det har OnePlus forsøgt at dokumentere med en YouTube-video.

I videoen testes to forskellige scenarier. Først oplades de to telefoner med slukket skærm i 30 minutter. Her ses det ganske rigtigt, at Galaxy S7 ’kun’ når 50 %, mens OnePlus 3 er noget længere fremme på 64 %. Det er i sig selv ganske imponerende, mens den helt store styrke ved Dash Charge-teknologien er dens fortsat lige så hurtige opladning med skærmen tændt og under brug.

Her vil hastigheden normalvis reduceres med andre teknologier, da der udledes mere varme fra telefonen og at skærmen trækker en vis mængde af strømmen. Det gælder dog ikke Dash Charge, der øjeblikkeligt oplader markant hurtigere end Samsungs Adaptive Fast Charging-teknologi. Efter 30 minutters opladning med tændt skærm er OnePlus 3 igen ladet 64 % op, mens Galaxy S7 kun må nøjes med 23 %.

Læs også: Ny hurtigopladning klarer 0-70 % på 20 minutter

Hvis hurtigopladning er en vigtig parameter for dig, er OnePlus 3 med Dash Charge altså løsningen for tiden. Samtidig skal du også af med omkring 1.900 kroner mindre, hvis der skal investeres i en OnePlus 3 frem for Galaxy S7. Se nedenfor opladningen af de to telefoner med tændt skærm illustreret.