OnePlus 5 sælger allerede bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

Salget af den nye OnePlus 5 stryger derudad hos teleselskabet 3. Efter blot fire dage blev den teleselskabets 2. mest solgte smartphone i juni måned.

OnePlus 5 sælger allerede bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

OnePlus 5 sælger glimrende hos teleselskabet 3. Det fremgår af en ny opgørelse, som teleselskabet har lavet over dets salg af telefoner i juni måned. Her er det, ikke overraskende, iPhone 7 der indtager den sædvanlige 1. plads.

Overraskelsen skal derimod findes på 2. pladsen, hvor den nye OnePlus 5 allerede har fundet sig godt til rette. Den 27. juni startede teleselskabet 3 salget af OnePlus 5 efter at have solgt et meget begrænset antal ved en popup-event den 21. juni. Dermed har OnePlus 5 kravlet sig næsten til tops på blot fire dage.

Læs også: OnePlus 3T sælger nu bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

Til sammenligning har OnePlus 5 solgt bedre end iPhone 7 Plus, som ligger på en 3. plads, men også den endnu relativt nye Samsung Galaxy S8 på en 4. plads. På en 5. plads er Apple igen at finde med iPhone SE, der fortsat sælger utroligt godt, mens Samsungs større Galaxy S8 Plus er den foregående måneds 6. mest solgte smartphone hos 3. iPhone 6S fra efteråret 2015 er på en 7. plads, og så er OnePlus 3T, forgængeren til den nye OnePlus 5, fortsat at finde på en 8. plads. På de to resterende pladser er Samsung repræsenteret igen med dets to topmodeller fra sidste år, henholdsvis Galaxy S7 og Galaxy S7 edge.

Hos 3 er man begejstrede over, hvor populære OnePlus’ nye smartphone har vist sig at være:

”OnePlus 5 er en fantastisk telefon, som vi har haft høje forventninger til. Alligevel bliver man da lidt imponeret, når den på ganske få dage sælger så godt, at den tager en samlet andenplads på vores salgsliste for hele juni måned. Vi fik et praj om, at det var den vej, det ville gå, da vi holdt ’pop-up’ event i 3Huset den 21. juni og satte et begrænset parti til salg. Folk stod i kø hele vejen ned af sidegaden og var ellevilde. Men den egentlig salgsstart gik altså først den 27. juni. Jeg mindes ikke, at en anden telefon har taget andenpladsen på vores salgsliste på kun fire dage,” siger 3’s direktør for privatmarkedet, David Elsass.

Foto: Mobilsiden.dk

Ikke første gang OnePlus er i top 10

Det er ikke første gang, at en OnePlus-smartphone gør det godt i 3’s top 10-lister. Da teleselskabet i slutningen af marts sidste år fik OnePlus 3T i handlen som et af få teleselskaber verden over, endte den som teleselskabets 4. mest solgte telefon efter 14 dage – på trods af at OnePlus 3T på det tidspunkt allerede havde været på markedet i fire måneder forinden. Måneden efter kravlede den yderligere op på en 2. plads – kun overgået af iPhone 7 ligesom det nu er tilfældet med OnePlus 5.

Hvis du er interesseret i den nye OnePlus 5, kan du kan du blot tage et smut forbi din lokale 3-butik og købe et eksemplar med hjem. Her har du både mulighed for at købe telefonen sammen med 3’s abonnementer, men også uden. På 3’s hjemmeside kan du dog kun købe OnePlus 5 med abonnement.

Uanset om du køber OnePlus 5 i 3’s butikker eller på OnePlus’ hjemmeside, er prisen for den billigste model med 64 GB lagerplads og 6 GB RAM i farven Slate Gray 3799 kroner. Den anden udgave i Midnight Black har 128 GB lagerplads, 8 GB RAM og koster 4299 kroner.