OnePlus 5T salgsmateriale lækket

Lækkede informationer om OnePlus nye topmobil giver nye indikationer om, hvad OnePlus 5T vil byde på.

OnePlus 5T salgsmateriale lækket

En afløser til OnePlus’ OnePlus 5-mobil synes at være på trapperne. Billeder af en formodet OnePlus 5T mobil begynder at cirkulere i rygtebørserne, mens udbuddet af OnePlus 5 begynder at svinde ind op til en formodet lancering næste måned.

Hvad OnePlus 5 vil byde på som salgsargumenter begynder samtidig at stå tydeligere frem, med en lækket hjemmeside, som indikerer hvad OnePlus 5T’s salgsmotto bliver: ”Larger screen, same footprint”, lyder beskeden på hvad der ligner en endnu ikke frigivet OnePlus produkthjemmeside.Det skriver gsmarena.com.

Det lækkede materiale peger dermed i samme retning af lækkede fotos, som også indikerer, at OnePlus vil gå efter at klemme et større display i en OnePlus 5. Dette lykkedes, ligesom i Samsung Galaxy S8 og Huawei Mate 10 Pro, ved at benytte det mere aflange 18:9 format til displayet. Opløsningen forventes at være på 2.160 x 1.080 pixels.

Designmæssigt vil den bevare meget af OnePlus 5’s udseende, om end fingeraftrykslæseren vil rykke til bagsiden.

Se også:  Er dette de første billeder af OnePlus 5T?

OnePlus 5T
Foto: AndroidAuthority.com

Design bekræftes fra anden side

Hos netmediet Androidauthority cirkulerer et nyt billede OnePlus 5 – et billede som mediet understreger kommer fra en troværdig kilde. Også her ses OnePlus 5T’s mere aflange display, mens det øvrige design synes at læne sig tæt op af orginalen OnePlus 5.

OnePlus 5T står til at få debut en gang i november – en tidsramme der harmonerer med sidste års lancering af OnePlus 3T den 23. novmeber 2016. Dengang var et større batteri og en processoropgradering de store salgsargumenter i efterårsopdateringen af OnePlus-mobilen.

Læs også:  OnePlus 5 model forsvinder: en afløser på vej?