OnePlus 8-serien får Google Stadia og 100 GB Google One

OnePlus' nye serie af mobiler, OnePlus 8, kan bruges med Google Stadia og kommer med tre måneder 100 GB Google One-lagerplads i skyen.

OnePlus 8-serien får Google Stadia og 100 GB Google One

I går lancerede OnePlus nyeste generation af deres lynhurtige mobiltelefoner, OnePlus 8-serien. Her var der masser af spændende nyheder til fans og interesserede, men nogle af disse forsvandt i havet af gigahertz og gigabyte.

Under præsentationen blev det nemlig også afsløret, at OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro kommer med tre måneders gratis lagerplads i skyen og understøttelse af Google Stadia.

Læs også: Test: OnePlus 8 Pro – En af årets bedste

OnePlus og Google One-lagerplads promotion

De to nye mobiler fra OnePlus er udstyret med minimum 128 GB lagerplads, og kommer samtidig med en Google One-promotion, som giver 100 GB lagerplads i skyen.

Det betyder at man ganske gratis får tre måneders 100GB backup i skyen. Når de tre måneder er gået, så koster lagerpladsen 17 kroner om måneden.

Læs også: OnePlus 8 og 8 Pro lanceret – Pris, tilgængelighed og specifikationer

OnePlus-mobiler får Google Stadia

Samtidig blev det afsløret, at Googles spil-streamingtjeneste er på vej til OnePlus-mobiler. Perfekt timing, nu hvor Google Stadia er gratis de kommende to måneder.

Det er ikke længe siden Google bragte Stadia til en række Samsung, ASUS og Razer-mobiler, udover Googles egne Pixel-mobiler. Lige nu understøtter Google Stadia 22 mobiltelefoner.

Google og OnePlus arbejder lige nu på at gøre Stadia klar til OnePlus 8-serien, og det er sandsynligvis klar inden salgsstart den 21. april. Google Stadia kommer ikke kun til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, men vil på et senere tidspunkt blive tilgængeligt på ældre OnePlus-mobiler. OnePlus har ikke afsløret hvilke, men alle 2019-modeller er et godt bud. Det er altså OnePlus 7, 7 Pro, 7T og 7T Pro.

Har du fået prøvet Google Stadia?

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 8

Den videre fortælling

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 14/4/2020 publicerede redaktionen et indlæg omkring Test: OnePlus 8 Pro – En af årets bedste – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..