OnePlus 8T bliver vanvittigt fed – her er lækkede specifikationer

OnePlus 8T ser ud til at blive en utroligt lækker telefon, hvis man skal tro disse nye informationer. OnePlus 8T vil byde på 120 Hz-skærm, Snapdragon 865+, firedobbelt bagkamera og selvfølgelig OxygenOS 11.

OnePlus 8T bliver vanvittigt fed – her er lækkede specifikationer

Traditionen tro, så kan vi snart forvente en ny serie af premium telefoner fra OnePlus. Men allerede nu afslører lækkede informationer masser af godter om seriens billigste model, OnePlus 8T, som skal tage over for nuværende OnePlus 8. Og vi må sige, at OnePlus 8T ser ud til at blive utroligt lækker – Her er de lækkede specifikationer på OnePlus 8T.

Se også: De bedste priser på OnePlus-telefoner

OnePlus 8T får 120 Hz Amoled-skærm

Kort sagt ligner OnePlus 8T en mere kompakt udgave af nuværende topmodel, OnePlus 8 Pro, med bedre ydeevne. Holder den fast samme vejledende pris som OnePlus 8 på 5.399 kroner, så tegner det godt. De lækkede informationer fortæller, at den får en 120 Hz Amoled-skærm på 6,55 tommer.

Den vil blive trukket af en Snapdragon 865+, som er det hurtigste til Android-telefoner på markedet lige nu. Dertil minimum 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Softwaren ombord bliver nyeste Android 11 med OnePlus’ nyeste OxygenOS 11, der bevæger sig væk fra ren Android og tættere på Samsungs One UI, med et fokus på lettere enhåndsbetjening.

Udover disse spændende specifikationer, så er der også blevet lækket et billede af den kommende OnePlus 8T. Kigger man nøje efter, så ligner den mere OnePlus 8 Pro end OnePlus 8. Og er det en buet skærm jeg aner?

Læs også: OnePlus lancerer snart budgetmobil til 1.500 kroner: Se specifikationerne her

OnePlus 8T
Dette skulle være OnePlus 8T.

Læs også: Duel: OnePlus Nord mod Motorola Moto G5 Plus

Hvornår kommer OnePlus 8T?

Vi forventer at en OnePlus 8T og OnePlus 8T Pro vil blive lanceret inden længe. Kigger vi på tidligere lanceringer, så kom OnePlus 7T-serien i slutningen af september, så mon ikke vi kan forvente det samme med OnePlus 8T-serien.

Opdateringer i sagen

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 1/9/2020 fortsatte vi fortællingen med en artikel med fokus på Første kig på OxygenOS 11 – OnePlus henter inspiration fra Samsung? – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyheder om Oneplus findes her..