OnePlus fejrer Black Friday med virtuel skattejagt

OnePlus sætter blandt andet en OnePlus 10T på højkant i deres Black Box-konkurrence, der tager forskud på Black Friday.

OnePlus fejrer Black Friday med virtuel skattejagt

Der er stadig lidt tid, inden Black Friday får det til at krible sådan for alvor i fingrene og ikke mindst kreditkortet, men allerede nu tyvstarter OnePlus Black Friday med en virtuel skattejagt på tværs af Europa.

Det sker med Operation Black Box, hvor der både er gode tilbud og mulighed for store præmier til dem, der begive sig ud på jagt efter de sorte bokse.

Se også: Priser på telefoner

Black Friday konkurrence

OnePlus’ community har siden lanceringen for snart ti år siden været kernen i teknologivirksomhedens succes og Black Box-skattejagten skal ses som en anerkendelse og hyldest af Community-medlemmerne.

Medlemmer af OnePlus’ community har i al hemmelighed udvalgt en række skjulte steder på tværs af Europa, og hver uge i november vil en mystisk, sort boks blive gemt. De hemmelige koordinater kan afkodes ved hjælp af ledetråde på OnePlus’ sociale kanaler og OnePlus.com, og de sorte bokse skal herefter findes ved hjælp af Google Street View.

Se også: Test af OnePlus 10T

OnePlus 10T på højkant

Tager man med på skattejagt og finder de skjulte steder, kan man deltage i konkurrencen, hvor det blandt andet er muligt at vinde OnePlus’ seneste flagskib 10T Pro.