OnePlus lancerer sin første foldbare mobil i 2023

OnePlus Fold eller Flip? OnePlus kommer med sin første foldbare telefon i 2023 og den skal give en oplevelse, der ligger helt i top i segmentet.

OnePlus lancerer sin første foldbare mobil i 2023

Rygterne om en foldbar telefon fra OnePlus har været mange de seneste måneder og nu tager selskabet tyren ved hornene og bekræfter, at de kommer med en foldbar telefon i 2023.

Det blev bekræftet under deres paneldiskussion “From Fast & Smooth to Beyond” på Mobile World Congress 2023, der løber af stablen lige nu i Barcelona.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Lover hurtig og glat oplevelse på foldbar telefon

Desværre er det alt for nu, vi har fået at vide – der er intet nyt om specifikationer på den kommende telefon. Kinder Liu, præsident og COO for OnePlus, forklarede dog, at deres første foldbare telefon vil have den karakteristiske OnePlus hurtige og glatte oplevelse.

“Det skal være en flagskibstelefon, der ikke sætter sig fast på grund af sin foldbare form, hvad angår industrielt design, mekanisk teknologi og andre aspekter. Vi ønsker at lancere en enhed, der har til formål at være på toppen af oplevelsen på dagens foldbare marked”, lyder det.

Se også: Sammenlign priser på foldbare telefoner

Kan det blive en OnePlus Fold eller Flip?

Det bliver interessant at se, hvor tæt OnePlus’ første foldbare telefon lægger sig op af de foldbare telefoner, som søsterselskabet Oppo har på markedet i dag, blandt andet Oppo Find N2 Flip, der er i stil med Samsung Galaxy Flip4, eller om det mere bliver en mobil i stil med Galaxy Fold4.

Navnet på modellen er heller ikke afsløret, men det kan meget vel blive noget i stil med OnePlus Fold eller OnePlus Flip alt efter hvilken type foldbar telefon, der bliver tale om.

Se også: Foldbar iPhone kan komme i 2024

Vil udbygge økosystemet til at dække alle kategorier

Under paneldiskussionen slog OnePlus også fast, de vil opbygge et stærkere smart økosystem i løbet af de næste 3-5 år.

OnePlus ønsker at tilbyde problemfri forbindelse mellem OnePlus-enheder, såsom smartphones, tablets, wearables, tv-apparater og andre Internet-of-things-enheder.