OPPO Find X Lamborghini Edition: 0-100 på 35 minutter

Som om den nyligt præsenterede OPPO Find X ikke var vild nok, så kommer der nu en tunet version, som accelererer batteriet fra 0-100 på 35 minutter.

OPPO Find X Lamborghini Edition: 0-100 på 35 minutter

Den ret imponerende OPPO Find X var åbenbart ikke nok for producenten. De har nemlig i samarbejde med Lamborghini, et mærke som de fleste nok kender, lavet en tunet udgave af Find X. De fleste specifikationer på OPPO Find X Lamborghini Edition er stadig ukendte, men den kommer med et par interessant tilføjelser.

Den originale Find X var allerede imponerende med sine top specifikationer, der inkluderede bl.a. Snapdragon 845, 8 GB RAM samt et 3.730 mAh batteri. OPPOs vilde opladning VOOC er også at finde i Lamborghini Edition, men i en helt ny og vild udgave.

Læs også: OPPO Find X – Når skærmen skal fylde mest muligt

SuperVOOC opladning

OPPO har skruet op for VOOC opladningen og givet det navnet SuperVOOC. Mobilen kommer med en 50W oplader, der oplader den fra 0-100 procent på bare 35 minutter.

Teknologien har vi tidligere beskrevet i denne artikel:

Oppo lancerer verdens hurtigste opladning af smartphones

Udover den vilde opladning, så byder Lamborghini Edition på et klassisk Lamborghini kulfiber karosseri. Desværre er det kun bagsiden af telefonen, og om det er ægte kulfiber er usikkert. mBilfabrikantens logo er desuden også at se bagpå telefonen.

oppo find x
En fin salgsæske til OPPO Find X Lamborghini Edition. Billede fra Android AuthorityFoto: AndroidAuthority.com

SuperVOOC og OnePlus

OnePlus og OPPO hænger lidt sammen, og vi ser tit OnePlus henter en masse teknologi og designs fra OPPO. Måske vi kunne være heldige, at se SuperVOOC blive implementeret af OnePlus, under et nyt navn selvfølgelig. SuperDash Charge? Vi krydser fingre.

Læs også: Nu kan du købe OnePlus Bullets Wireless