Pepsi på vej med sin egen smartphone

Den er god nok. Den verdenskendte sodavandsproducent, Pepsi, er på vej ind på smartphonemarkedet med sin egen Pepsi-smartphone.

Pepsi på vej med sin egen smartphone

Har du nogensinde haft et brændende ønske om at eje en Pepsi-smartphone? Formentlig ikke, men hen over de kommende måneder byder muligheden sig for at købe en i hvert fald.

Det fortæller Reuters, som kan afsløre, at Pepsi vil ind på det kinesiske marked med sin egen Pepsi-smartphone. En talskvinde fortæller dog, at Pepsi holder sig fra selv at producere Pepsi-telefonen, men licenserer brandet til en producent, der tager sig af det.

Læs også: Kineserne får Android-mobil i “Pepsi-Edition”

Det samme kunne ses med Commodore-smartphonen, der for tre måneder siden trak mange overskrifter.

Pepsi p1
Dette meget slørede billede skulle afsløre Pepsi-telefonen og dets specifikationer.

Lækkede oplysninger afslører også, at Pepsi-smartphonen får navnet Pepsi P1 og gemmer på en octa-core MediaTek-processor med en hastighed på 2 GHz sammen med 2 GB RAM og 16 GB intern lagerplads, der kan udvides med et microSD-kort.

Skærmen skulle være 5,5” med en Full HD-opløsning på 1.080 x 1.920 pixels. Kameraet lyder på 13 megapixel, mens der sidder 5 foran. Batteriet bliver et relativt stort af slagsen med en kapacitet på 3.000 mAh. På softwaresiden vil den næstseneste Android-version kendt som 5.1 Lollipop blive benyttet.

Læs også: Commodore vender tilbage … med en smartphone

At dømme ud fra det lækkede, og meget slørede, billede, der er afsløret sammen med specifikationerne på telefonen, kan det meget vel være den kinesiske producent, Elephone, der står bag Pepsi-telefonen, som får et prisskilt på blot 1.350 kroner – men du skal nok ikke forvente at se den på disse breddegrader.

Videre om temaet

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 13/10/2015 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med nyheden om OnePlus’ næste smartphone fanget på billederKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..