Pokémon GO er nu officielt tilgængeligt i Danmark

Lørdag formiddag er Pokémon GO endelig blevet lanceret i Danmark i App Store til iOS og i Play-butikken til Android-smartphones sammen med 25 øvrige lande.

Pokémon GO er nu officielt tilgængeligt i Danmark

Så skete det langt om længe! Nu kan du omsider downloade Pokémon GO til iOS og Android i Danmark.

Det super-populære mobilspil har kun været udgivet i omkring to uger, hvor det i første omgang kun var muligt at downloade officielt i USA, Australien og New Zealand.

Læs også: 4 vilde facts: Så stor en succes er Pokémon GO allerede blevet

Efterfølgende åbnede Niantic, firmaet bag spillet, op for adgang i Storbritannien og Tyskland tidligere på ugen. Så sent som i går fik de første europæiske lande adgang, men det gjaldt kun Italien, Spanien og Portugal.

Pokémon GO is available in twenty-six new countries. As of tonight, Trainers living in Austria, Belgium, Bulgaria,…

Opslået af

Nu er turen heldigvis kommet til Danmark. I ovenstående Facebook-opslag skriver Niantic lørdag formiddag, at spillet nu er udgivet til Android og iOS herhjemme i Danmark og i hele 25 øvrige lande. Den fulde liste af nye lande med adgang til Pokémon GO liste lyder:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Ungarn og Østrig.

Pokémon GO kan downloades i Danmark til Android her og til iOS her.

Hvis du har downloadet Pokémon GO via APKMirror, vil du automatisk se, at det er installeret via Google Play.

Sådan skifter du til den officielle udgave af Pokémon GO

Hvis du har været hurtig og brugt nogle af disse tricks til at få Pokémon GO på din Androd-smartphone eller iPhone, tænker du formentlig, hvad du skal gøre, nu hvor spillet er tilgængeligt i Danmark.

Android: Svaret er heldigvis “ikke så meget”. Hvis du på en Android-smartphone har downloadet Pokémon GO via APKMirror, skal du faktisk slet ikke gøre noget som helst. APKMirror har nemlig den officielle, uændrede udgave af Pokémon Go med den samme såkaldte signatur som den, der er i Play-butikken.

Derfor vil du allerede nu se via Play-butikken, at du har Pokémon GO installeret, selv om du oprindeligt downloadede det udefra. Du skal dermed slet ikke foretage dig noget. Opdateringer vil fremover komme helt automatisk.

Læs også: Spiller du Pokémon GO? [AFSTEMNING]

iOS: Hvis du har hentet Pokémon GO til din iPhone via et udenlandsk Apple-id, kan du enten fortsætte med at modtage opdateringer til appen via dette Apple-id eller afinstallere den og fjerne det udenlandske Apple-id.

Herefter kan du downloade spillet forfra i den danske App Store og logge ind med samme Google-konto, som du brugte til at logge ind med første gang. Al fremgang i spillet med dine fundne pokémonner, Gyms og levels er helt som da du forlod det.

OBS: Vær opmærksom på, at Pokémon GO endnu ikke vises som værende tilgængeligt i Danmark i App Store. Vent derfor med at udskifte Pokémon GO-appen, indtil du kan downloade spillet fra den danske App Store.

Mere nyt om temaet

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fortsatte historien. 15/7/2016 pustede redaktionen nyt liv til historien med artiklen Sådan ser den nødvendige jack-adapter ud til Moto Z – Følg det videre forløb her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .