Pressebilleder af LG G7 ThinQ lækket

I dag holder LG et event for LG G7 i New York. Desværre for LG så er der nu lækkede pressebillleder i god kvalitet.

Pressebilleder af LG G7 ThinQ lækket

Præsentationen af LG’s kommende flagskib bliver afholdt i New York i dag, men pressebilleder af den er blevet lækket før. Der er ikke mange hemmeligheder tilbage, men forhåbentlig kan LG stadig overraske os.

Det ser ud til at LG G7 kommer i tre farver: blå, rød og klassisk sort. Det ser også ud til at LG satser stort på telefonens højttalere.

lg g7
Et billede med hands-on på LG G7 Thinq. Foto: Winfuture.de

LG G7 med Boombox indbygget

Åbenbart får LG G7 en højttaler, eller Boombox højttaler som de kalder den, som spiller op til 6dB højere og med dobbelt så meget bas. Telefonen vil udbytte et resonanskammer inden i telefonen, som skulle have ti gange så meget plads, som normalt set i telefoner. Og det skulle altså betyde betydeligt bedre lyd.

Læs også: Nye billeder af LG G7 dukker op

LG G7 får desuden en HiFi Quad DAC, som tidligere modeller. Men den bliver også den første telefon til at understøtte DTS:X, som er en variation af Dolby Atmos.

lg g7
LG G7 ThinQ. Foto: gsmarena.com

Derudover får LG G7 ThinQ et 6.1″ display med en opløsning på hele 3,120×1,440. Snapdragon 845 skal sætte skub i telefonen, kombineret med 4GB RAM. 

Den vil som så mange andre nye telefoner være bygget i glas, med en metalramme rundt. Et dobbelt kamera på bagsiden lige over fingeraftrykslæseren. Den får muligvis også en dedikeret Google Assistent knap på siden af telefonen.

Læs også: LG G7 ThinQ bliver præsenteret i starten af maj