Prisen på Nothing Phone (2a) lækket inden marts-lancering

Den lille mobilproducent, Nothing, har annonceret en ny mobil i mellemklassen. Nu er prisen på Nothing Phone (2a) lækket - og den er imponerende lav.

Prisen på Nothing Phone (2a) lækket inden marts-lancering

Mobilproducenten Nothing har annonceret, at den præsenterer deres kommende Nothing Phone (2a) den 5. marts. Det bliver Nothings forsøg på en billig mobil i mellemklassen.

Her spiller prisen en stor rolle, når det gælder succes, og derfor er det selvfølgelig også relevant for Nothing Phone (2a). Generelt set koster Nothings flagskibe noget mindre end eksempelvis dem fra Apple eller Samsung, så Nothing 2a må forventeligt også koste lidt mindre end Apple og Samsungs mellemklassemobiler.

Læs også: Guide til den bedste kameramobil

Nothing Phone (2a) bliver lanceret 5. marts.

Stor skærm og 32 megapixel selfiekamera

Telefonen kommer ifølge oplysninger fra Dealabs med en 6,7 tommer skærm, to bagkameraer med et 50 megapixel hovedkamera og et 32 megapixel selfiekamera. Motoren bliver ifølge rygter et MediaTeks Dimensity 7200-chipset, som man også finder i en række mellemklassemobiler fra vivo og Xiaomi.

Ifølge oplysningerne får Nothing Phone (2a) 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Prisen skulle være 349 euro. Det vil formentlig svare til 3.190 kroner, da flagskibet Nothing 2 koster 5.499 og har en europæisk pris på 599 euro.

Der kommer også en version med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads, som i stedet kommer til at koste 399 euro – altså cirka 3.699 kroner.

Hvis det passer, er der virkelig tale om en skarpt prissat telefon. Indtil videre er det altså kun et rygte. Vi forventer ikke, at Nothing selv melder en pris ud, før vi når lanceringen den 5. marts.

Læs også: Guide til det billigste mobilabonnement