Produktionen af iPhone 7 er begyndt: Tre modeller på vej

Hvis det står til de seneste rygter, er Apple begyndt produktionen af den næste iPhone 7, hvor der ikke kun er to, men tre forskellige modeller undervejs.

Produktionen af iPhone 7 er begyndt: Tre modeller på vej

Hvis der er en smartphone i nyere tid, der har været modsatrettede rygter om hvad angår design, specifikationer og navne, må det om nogen siges at være den kommende iPhone 7.

Det seneste rygte fra hjemmesiden Mobipicker gør ikke forvirringen mindre. Af det nye rygte fremgår det, at Apple er begyndt produktionen af den nye iPhone 7 på de to fabrikshaller Pegatron og Foxconn. Det er der i sig selv ikke noget usædvanligt i, da det typisk sker nogle måneder inden offentliggørelsen.

Det interessante er, at der ikke kun er to modeller på vej, som det typisk ses, men derimod tre. De to første modeller er, ikke overraskende, den normale iPhone 7, samt den større Plus-variant. Det er ganske forventeligt, at disse to varianter kommer.

Læs også: Billede af iPhone 7-dummy viser minimalistisk design

Knap så forventeligt er, at der kommer en mere luksuriøs variant, som vil få navnet iPhone 7 Plus Premium eller iPhone 7 Pro. Det er endnu uklart, hvad der vil adskille denne iPhone fra den almindelige iPhone 7 og 7 Plus.

Rygter har tidligere gået på, at det vil være det dobbelte 12 megapixel bagkamera med en sensor med optisk billedstabilisering og en anden sensor med 2-3 gange optisk zoom, der vil være forbeholdt den tredje og mere luksuiøse variant. Omvendt har det også lydt, at dette er nyheden, der vil adskille iPhone 7 Plus fra den lille iPhone 7. Det er altså midelst talt ikke til at blive klog på iPhone 7-rygterne indtil videre.

Læs også: Rygte: iPhone 7 får berøringsfølsom home-knap og vandtæthed

Der er derfor ikke andet for end at vente på, at flere eventuelle rygter vil danne et klarere billede af, hvad Apples strategi bliver med de kommende iPhones, som ifølge den velkendte Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, ikke får ”mange salgsargmenter”.