Rygte: Batteri og lagerplads i iPhone 7 Plus får vokseværk

Apple vil lancere en ny variant af den kommende iPhone 7 Plus med endnu større batteri end iPhone 6s Plus og enorm mængde intern lagerplads på 256 GB.

Rygte: Batteri og lagerplads i iPhone 7 Plus får vokseværk

iPhone 6s Plus med 128 GB intern lagerplads er med et prisskilt på 8.499 kroner allerede en ganske dyr sag, men ved lanceringen af iPhone 7 og iPhone 7 Plus bliver det tilsyneladende muligt at investere i en endnu dyrere variant.

Læs også: Rygte: Apple iPhone 7 på slankekur – skrotter headset-stik

Hjemmesiden My Drivers, som har stået bag adskillige iPhone-rygter, afslører nu, at Apple vil skrue yderligere op for kapaciteten i den næste generation af iPhones, således at en fjerde variant med hele 256 GB intern lagerplads kan købes – altså den dobbelte kapacitet end den hidtidige største model med 128 GB.

Den enorme mængde lagerplads vil dog kun være forbeholdt Plus-modellen, lyder det. Det samme gælder for kapaciteten af batteriet, som også skrues yderligere op i forhold til hvad der er at finde i iPhone 6s Plus. 2.750 mAh bliver demed til 3.100 i den næste generations Plus-model, hvilket svarer til en stigning på 13 %.

Læs også: Rygte: Apple skrotter de synlige antennelinjer i iPhone 7

Hvad prisen så kommer til at lyde, kan der kun gættes om. For iPhone 6s Plus lyder prisstigningen på 900 kroner for hver forøgelse af lagerkapaciteten, så en pris på 9.399 for 256 GB-varianten er nok ikke usandsynligt – som minimum.

Apple ventes også at følge det normale mønster hvad angår lanceringen af de to næste iPhones, så det er med stor sandsynlighed i starten af september måned, du skal sætte kryds i kalenderen.