Rygte: Galaxy Note 10 dropper jackstikket

Troværdige kilder har stået for nyeste rendering af Samsung Galaxy Note 10. Det ser ud til at Samsung for første gang dropper jackstikket.

Rygte: Galaxy Note 10 dropper jackstikket

Så er der igen nyt om Samsungs kommende stylus-udstyrede monstermobil, Galaxy Note 10. Et lækket skema over layoutet på bagsiden af Note 10 er blevet til en rendering, hvor vi får et godt indtryk af designet. Men også forsiden af telefonen giver tipsteren Ice Universe og et billede af.

Som vi skrev tidligere i år, så kommer der denne gang to udgaver i Note-serien, en almindelig og en Pro. Hvad det endelige navn bliver vides endnu ikke. Men lad os starte med at tage et kig på det lækkede skema, som giver et overblik over kameraer og sensorer på Note 10. 

Samsung Galaxy Note 10 skulle nemlig blive ganske veludstyret når det kommer til kameraet: En primær linse, ultra vidvinkel, telefoto, ToF-sensor og en Flood Illuminator.

Samsung Galaxy Note 10
Nyt kameradesign fra Samsung. Foto: Phonearena

Galaxy Note 10 får nyt kameradesign

Samsung har længe placeret kameramoduler horisontalt, men det ser ud til at stoppe med Note 10, hvor de er placeret nogenlunde som på Huawei P30 Pro og iPhone XS. 

Men vi får som sagt også et indtryk af telefonens forside, hvilket tipsteren @BenGeskin mener han kan stå inde for. Både den lille og store Galaxy Note 10 vil blive udstyret med et enkelt frontkamera. Der er i skærmen skåret plads til kameraet, ligesom på Galaxy S10, men kameraet er denne gang centreret øverst på skærmen.

Læs også: Samsung Galaxy Note 10 får 5G

Samsung Galaxy Note 10
Sådan påstår @BenGeskin at Samsung Galaxy Note 10 kommer til at se ud. Foto: @BenGeskin

Jackstikket er droppet

Ifølge Ice Universe så har Samsung denne gang droppet jackstikket. Der gik også rygter om at Note 10 ikke ville have fysiske knapper, men dette koncept skulle være  droppet. I stedet får Note 10 traditionelle knapper, men intet jackstik. 

Det kunne altså meget vel blive først Samsung flagskib uden et jackstik.

Samsungs Note-serie er tidligere blevet lanceret i august måned og vi forventer det samme for Note 10.

Læs også: Samsung Galaxy Note 10 får kæmpestor skærm