iPhone 14 kan komme i variant med 2 TB hukommelse

Rygte siger nu, at iPhone 14 kan komme med 2 TB lagerplads - giver det overhovedet mening at tro på sådan et rygte?

iPhone 14 kan komme i variant med 2 TB hukommelse

Der er stadig næsten et år til vi kan forvente iPhone 14-serien på markedet, men rygterne om den næste generation af Apple smartphones er allerede begyndt at svirre.

iPhone 14 rygte siger 2 TB

Det seneste i rækken hævder, at Apple vil fordoble maksimummængden af hukommelse i næste år iPhones. Selskabet gjorde det samme i år, hvor iPhone 13 Pro og Pro Max kan fås i en variant med 1 TB hukommelse.

Stemmer det nye rygte, kan vi altså næste år få helt op til 2 TG QLC-hukommelse. Rygtet stammer fra et kinesiske website og selvom der sagtens kan komme pålidelige rygter fra den kant, så lugter det hele lidt af, at det er oplagt at spekulere i den slags.

Når iPhone 14 kommer, så går der nok ikke mange dage, inden rygtet om 4 TB i iPhone 15 dukker op.

Der nævnes ikke nogen specifikke modeller i det nye rygte, men hvis Apple virkelig har tænkt sig at skrue op for hukommelsen til 2 TB, bliver det formentlig også denne gang i Pro og Pro Max-varianterne, mens de modeller må nøjes med hukommelse fra 512 GB til 1 TB.

Se også: Laveste priser på iPhone 13

Giver det mening med så meget lagerplads?

Vi ved ikke, hvorfor Apple skulle vælge at øge mængden af hukommelse yderligere i næste års iPhone-serie, men det kan have at gøre med nye kamerafunktioner. Man skal trods alt have mindst 256 GB hukommelse i iPhone 13 Pro og Pro Max for at kunne optage ProRes-videoer i 4K med 30 fps.

Varianten med 128 GB hukommelse kan ikke optage ProRes-videoer i mere end 1080p 30 fps.

Med det sagt er der stadig tale om et rygte og ikke oplysninger direkte fra Apple. Vi er stadig mange måneder væk fra en lancering af iPhone 14-serien, så der kan ændres på både det ene og det andet inden da.

Se også: Nyheder om iPhone 14

Det sidste nye i sagen

Historien slutter ikke her. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 1/10/2021 kom der flere nuancer om emnet med artiklen om Test af kamera: iPhone 13 mini er bedre end 12 Pro Max – Den videre historie om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.