Rygte: Køb Samsung Galaxy Note 7 på lanceringsdagen

Når Samsung Galaxy Note 7 lanceres den 2. august, behøver du ikke vente lang tid, før du kan købe den. Ifølge et rygte kan den nemlig blive din samme dag.

Rygte: Køb Samsung Galaxy Note 7 på lanceringsdagen

Samsung inviterede forleden til lanceringen af den kommende Galaxy S7, hvilket allerede finder sted den 2. august, men hvornår du så kan købe den, røber producenten ikke. Det mener avisen etnews til gengæld at vide.

Den sydkoreanske producent ventes nemlig at åbne for salget af den store Galaxy Note 7 samme dag, som den lanceres – altså tirsdag den 2. august.

Læs også: Nu sker det: Galaxy Note 7 kommer den 2. august

Samsung eksperimenterede allerede med at skære ned på ventetiden mellem lanceringen og udgivelsen af sidste års Galaxy Note 5, som dog ikke kom til Danmark. Den blev lanceret den 13. august og kunne allerede købes den 21. august, mens der gik små tre uger mellem lanceringen og udgivelsen i Danmark af Galaxy S7 dette forår.

Sådan bliver det ikke i år med Galaxy Note 7. Som officiel sponsor siden 1991 har Samsung formentlig nøje tilrettelagt lanceringen og udgivelsen af telefonen til at passe sammen med de olympiske lege, der finder sted i perioden 5. til 21. august.

Her bør Samsung have rig mulighed for at reklamere for Galaxy Note 7 samt den særlige Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition, og hvis den således allerede kan købes under hele perioden med de olympiske lege, bør der være lagt op til en solid salgsstart, inden både Apples iPhone 7 og LG V20 lanceres i starten af september.

”Samsung Electronics kan få noget af smartphonemarkedet i forvejen i løbet af årets anden halvdel, hvis de fortsætter det gode arbejde fra Galaxy S7 med Galaxy Note 7. Samsung har betingelserne for at sikre leverancer frem til den 2. august”, lyder det fra en unavngiven repræsentation fra teleindustrien.