Rygte: Samsung Galaxy Note 10 kommer i flere størrelser

De første rygter om Samsungs næste stylusmobil, Galaxy Note 10, begynder at dukke op. Denne gang kommer den måske i flere størrelser.

Rygte: Samsung Galaxy Note 10 kommer i flere størrelser

Godt nok er Samsung Galaxy S10 stadig ny, men der er altså ikke længe til næste store koreanske flagskib skal præsenteres. Vi er denne gang nået til den tiende udgave af Note-serien, bedst kendt for dens S-Pen stylus og den store skærm. Men for første gang nogensinde får vi måske flere Galaxy Note-modeller.

Endnu en gang går Galaxy Note-serien først med en endnu større skærm. Det rygtes nemlig at Samsung Galaxy Note 10 får en skærm på hele 6,7 tommer. Men ifølge Thebell.co.kr, så kommer der også en udgave med en mindre skærm. Lille bliver den selvfølgelig ikke, men lander på omkring 6,4 tommer. Det svarer til Galaxy Note 9, men vil blive en fysisk mindre mobiltelefon pga. mindre kanter om dens skærm.

Selvom der kommer en mindre udgave, så skulle det stadig være en high-end mobil, ligesom vi så Samsung introducerer den mindre Galaxy 10e, sammen med de dyrere Galaxy S10 og S10+. Det er sandsynligt at Samsung genbruger “essential” efternavnet, så den kommer til at hedde Galaxy Note 10e.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10 skulle få samme skærm som i Galaxy S10. Det forventes den får fire kameralinser på bagsiden. Foto: Phonearena

Galaxy Note 10 med fire kameralinser

Der er masser af rygter om Galaxy Note 10, som har fået kodenavnet, Da Vinci, men nogle er mere troværdige end andre. At den skulle komme helt uden fysiske knapper tvivler vi på, men et firedobbelt kamera er ikke umuligt. Det har vi nemlig allerede set i Samsung Galaxy A9 (2018) og senest i konkurrenten Huawei P30 Pro. Så vi kan godt forvente at Samsung gør det efter i Note-serien.

Det betyder at Samsung Galaxy Note 10 kunne få både telefotolinse, ultra vidvinkel og en Time of Flight sensor. 

Derudover forventes det at Note 10 får et opgraderet Exynos chipsæt, baseret på 7nm teknologi. En teknologi vi også ser både Apple og Huawei benytte sig af. Det betyder kort sagt lavere energiforbrug og lavere varmeudvikling.

Samsung har også taget patent på et indbygget kamera i en stylus. Men om det er noget vi kommer til at se i Note 10 er usikkert. Det patent kan du læse mere om her.

Samsung Galaxy Note 10
Rendering af Samsung Galaxy Note 10. Dens ikoniske S-Pen får måske endnu flere funktioner. Foto: Phonearena

Hvornår kommer Samsung Galaxy Note 10

Samsungs Note-serie er tidligere blevet lanceret i august måned og vi forventer det samme for Note 10. 

Duel: Huawei P30 Pro mod Samsung Galaxy S10+