Rygte: Samsung Galaxy S23 FE kommer i 2023

Samsung Galaxy S23 FE rygtes at puste nyt liv i Fan Edition-serien og ventes klar til august - til gengæld kan en anden model blive skrottet.

Rygte: Samsung Galaxy S23 FE kommer i 2023

Samsung valgte at hoppe Galaxy S22 FE over sidste år, ganske enkelt på grund af mangel på chips samt højere efterspørgsel på Galaxy S22 Ultra.

Mange troede samtidig, at det ville blive et farvel til modellen, hvor FE står for Fan Edition. Det er nemlig en lidt underlig model, der egentlig er meget god, men som ikke bidrager med så meget til serien.

Se også: Priser på Samsung telefoner

Kan blive klar til salg til august

Ifølge det sydkoreanske nyhedsmedie The Elec kan Fan Edition-serien dog vende tilbage i 2023 med Galaxy S23 FE, der efter sigende kommer på markedet i august eller september.

Samsung sender normalt en ny Note-model på markedet i den periode, så måske de prøver at udfylde et tomrum med S23 FE.

Den kommende FE-telefon kommer med enten Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy eller 2022’s topchip Snapdragon 8+ Gen 1.

Se også: Test af Samsung Galaxy S23

Goddag til S23 FE, farvel til A74

Galaxy FE-serien blev populær tilbage i 2020 med Galaxy S20 FE, det solgte i over ti millioner eksemplar bare det år. Det er svært at leve op til en så populær model, og det gik ikke så godt med Galaxy S21 FE året efter, og Samsung satte spørgsmålstegn ved FE-seriens fremtid.

Samtidig var der også mange, der pegede på, at modellen kannibaliserede på særligt Galaxy S21, da FE-varianten var meget lig den model, bare lidt billigere.

Det nye rygte hævder samtidig, at Samsung i år hopper over Galaxy A74 og i stedet sætte fokus på at lancere S23 FE på flere markeder. Samsung prøver at forny sin Galaxy A-portefølje, og det betyder, at A7-serien nok siger farvel og tak.

A-serien er så spækket med modeller i alle mulige varianter og flere af dem ret ligegyldige i hvert fald set med danske brugeres øjne, at ingen formentlig vil løfte et øjenbryn, hvis en model som A74 ryger i svinget.