Sådan følger du afsløringen af Samsung Galaxy Note 8 hjemmefra

I dag klokken 17:00 afslører Samsung endelig Galaxy Note 8. Som altid har du mulighed for at følge med hjemme fra stuen, blandt andet via en livestream.

Sådan følger du afsløringen af Samsung Galaxy Note 8 hjemmefra

Om ikke mange timer bliver spændingen omsider udløst: Den længe ventede Samsung Galaxy Note 8, som er blevet lækket på nærmest daglig basis, bliver præsenteret. Det kommer i sædvanlig Samsung-stil til at ske ved en stor Unpacked-event i New York City.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kan forudbestilles allerede i dag

Ligesom tidligere præsentationer fra Samsung får du igen i år mulighed for at se med hjemmefra. Samsung har netop offentligjort en livestream på YouTube, hvor du får den bedste mulighed for at følge med i eventen. Livestreamen finder du her eller i nedenstående video.

Hvis du ikke har tid, lyst eller mulighed for at følge med på video, kan du i stedet tage et smut forbi Samsungs danske hjemmeside, hvor du kan indtaste dit navn og din e-mailadresse for at få tilsendt alle de seneste nyheder på din e-mail lige så snart de er ude. Du siger dog samtidig også ja tak til at få øvrige tilbud tilsendt fra Samsung.

Telia har også oplyst, at det fra klokken 17:00 bliver muligt at følge Samsungs event på Telia.dk. Det er endnu uvist helt præcist hvilken form for dækning af Samsungs Unpacked-event der vil være hos teleselskabet. I hvert fald foreligger denne mulighed også.

Læs også: Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 8 lækket

Der er altså rig mulighed for at følge afsløringen af Samsung Galaxy Note 8 tæt, når det hele går løs i eftermiddag. Mobilsiden.dk vil naturligvis også dække alle de største nyheder fra Samsungs event.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Sådan bliver Samsung Galaxy Note 8

Der er ikke den store tvivl om, hvad Samsung Galaxy Note 8 kommer til at byde på. De fleste specifikationer og et væld af billeder er nemlig blevet lækket. Galaxy Note 8 får en 6,3″ stor Super AMOLED-skærm med samme aflange 18,5:9-format som i Galaxy S8 og S8+ – med andre ord et ‘Infinity Display’.

Designet vil i høj grad minde om det, vi kender fra Galaxy S8 og S8+, men med knap så afrundede hjørner, som det kendes fra Note-serien. Bagpå vil de største nyheder være at finde. Her udstyrer Samsung nemlig flagskibet med to bagkameraer. Begge ventes at få en opløsning på 13 megapixel, mens den primære sensor får en blænde på f/1.7 og Dual Pixel-autofokus. Den anden sensor vil være i stand til at foretage 2x optisk zoom.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8: Her er de endelige specifikationer

I motorrummet bliver Galaxy Note 8 udstyret med samme kraftige Exynos 8895-processor i den internationale variant, som er den, der bliver solgt her i Danmark. I USA og Kina får Galaxy Note 8 i stedet Qualcomms Snapdragon 835-processor grundet andre krav til det indbyggede modem. Hvor Samsung Galaxy S8 og S8+ ’kun’ gemmer på 4 GB RAM, vil Galaxy Note 8 få hele 6 GB af slagsen.

Galaxy Note 8 får et batteri på 3.300 mAh, lyder det fra rygter, og der vil være understøttelse for trådløs opladning både med teknologierne Qi og PMA.

Prisen på flagskibet ventes at blive i den absolutte høje ende: hele 999 euro eller hvad der formentlig kommer til at svare til 7.499 kroner. De seneste rygter peger desuden på, at Galaxy Note 8 allerede kan forudbestilles i dag, hvorefter den vil blive leveret til døren og kan købes i butikkerne fra fredag den 15. september.