Sådan følger du med i OnePlus 6T event i dag

OnePlus 6T lanceret i eftermiddag. Som sædvanlig har man mulighed for at følge med i lanceringen. Læs her hvordan.

Sådan følger du med i OnePlus 6T event i dag

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I dag er dagen hvor OnePlus 6T præsenteres. En dag vi længe har set frem til og som desuden, tror vi, afslutter dette års lange række af smartphone lanceringer. OnePlus 6 fik vores topkarakter, så det bliver spændende at se hvad OnePlus kan præstere denne gang.

OnePlus har allerede været ude at bekræfte en række ting omkring 6T, hvilket er noget vi ikke tidligere har oplevet producenter gør. Men med den mængde af ting der i dag bliver lækket omkring kommende produkter, så giver det måske meget god mening at komme dette i forkøbet.

Læs også: Få fat i OnePlus 6T før alle andre

OnePlus præsenterer 6T i dag i New York, klokken 16 dansk tid. De streamer det hele på Youtube, hvor man kan følge med i det hele. Vi er ikke med i New York, men deltager i stedet i et OnePlus event i København. Umiddelbart efter præsentationen deler vi selvfølgelig billeder og lidt video med det nye flagskib. Vi har lagt videoen ind i artiklen her:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Natfoto, fingeraftryk i skærmen og større batteri til OnePlus 6T

Det er bekræftet af OnePlus, at 6T får et større batteri, men til gengæld mister 3,5mm jackstik indgang. Batteriet bliver dog ti procent større end forgængeren.

De har også bekræftet af OnePlus 6T får fingeraftrykslæser i skærmen, ligesom vi ser på Huawei Mate 20 Pro.

En funktion der endnu ikke er bekræftet, men stadig kun på rygtebasis, er en dedikeret natfoto kamerafunktion. Det skulle angiveligt fungere som på Huawei P20 Pro. Vi må se om det bliver en realitet.

Til sidst så ved vi også hvilken dag OnePlus 6T lander i butikkerne. Noget man sjældent ved før produkterne er lanceret. Men OnePlus har meldt ud at salget starter den 6. november.

Læs også: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

Seneste nyt om Mobiltelefoner