Samsung arbejder på en “tophemmelig” Galaxy-telefon

Den hemmelige telefon skulle blandt andet byde på hele seks kameralinser og en en skærm på 6,7 tommer.

Samsung arbejder på en “tophemmelig” Galaxy-telefon

Først og fremmest kan vi vist godt blive enige om, at det lyder overdrevet med en tophemmelig telefon. For det første bliver informationer om nye telefoner lækket relativt lang tid før lancering, for det andet er det sikkert planlagt fra producenternes side.

Læs også: Samsung bringer den flade skærm tilbage i Galaxy S10

Ikke desto mindre skriver The Wall Street Journal, at en tophemmelig Galaxy-telefon er i støbeskeen hos verdens største smartphoneproducent, Samsung.

Samsung Galaxy S10
Tidligere lækket billede viser angiveligt fronten af Samsung Galaxy S10. Foto: Ice Universe

Vi er stadigvæk en rum tid fra lanceringen af de første enheder i Galaxy S10-serien, men rygterne florerer allerede omkring, hvad vi kan forvente os af jubilæumsmodellerne. Til juni er det ti år siden, at den første Samsung Galaxy-telefon så dagens lys. Ifølge verserende rygter, bliver det fejret med blandt andet fingeraftrykslæser i skærmen og hele fem kameralinser.

Hvis man skal tro på The Wall Street Journal, så er der endnu vildere ting i vente. De skriver således at samsung arbejder på en endnu unavngiven Galaxy-enhed, med seks kameralinser. Linserne skulle være fordelt i et setup bestående af fire linser på bagsiden og to frontvendte kameraer. Derudover skulle den hemmelige telefon byde på 5G-understøttelse og en 6,7 tommer skærm, hvilket er en tand større end den forventede 6,4 tommer skærm på Galaxy S10+.

Læs også: Test: Samsung Galaxy A7 (2018) – Vild med vidvinkel

Ifølge The Wall Street Journal er telefonen et forsøg på at vende den ærgerlige tendens, med faldende salgstal af Samsungs topmodeller. Samsung skulle angiveligt have gemt en række funktioner til denne enhed, for at få den til at skille sig ud fra mængden.

Sidst men ikke mindst er der også lidt nye rygter om et par andre Samsung-enheder. Galaxy S10-serien får angiveligt “omvendt trådløs opladning”, hvilket betyder, at de kan oplade andre enheder fra eget batteri, i stil med funktionen i Huawei Mate 20 Pro. Derudover får Samsungs foldbare telefon navnet Samsung Flex eller Samsung Galaxy Flex.

Samsung Galaxy S10-serien bliver ifølge rygterne lanceret til februar. Hvorvidt den tophemmelige telefon er en del af den serie, må vi vente med at se til den tid.