Samsung Bixby Voice er ude – til udvalgte S8-brugere

Samsungs Siri-konkurrent kan omsider forstå tale.

Samsung Bixby Voice er ude – til udvalgte S8-brugere

En af de store salgsargumenter ved lanceringen af Samsungs Galaxy S8 flagskib, var den medfølgende BIxby-assistent. Med denne ville Samsung udfordre digitale assistenter som Google Assistant og Apple Siri direkte, men løsningen fik svært ved at komme ud af starthullerne, da den stemmegenkendelsen, Bixby Voice, ikke var understøttet fra dag et.

Godt tre måneder efter lanceringen, begynder Samsung nu udrulningen af featuren til udvalgte amerikanske brugere, rapporterer Droid-life.com.

Se også:  Samsung fjerner mulighed for at ændre Bixby-knappen

Med opdateringen af Bixby, kan du S8 nu betjenes ved at udtale ’Hi Bixby’ eller ved at klikke på den dedikerede Bixby-knap på siden af telefonen. Derfra kan du styre mobilen ved stemmekommandoer til åbne apps, ændre indstillingerne, diktere tekst i stedet for at benytte tastaturet og meget mere.

I de første tests af løsningen, synes Bixby Voice at være i stand til at forstå overraskende mange former for input, men mange af funktionerne er indtil videre i forsøgsstadiet. Bixby Voice er indtil videre begrænset til de brugere som i sin tid tilmeldte sig Samsung ’Early Access Program’ og er indtil videre kun udrullet på amerikanske enheder.

Du kan se Bixby Voice i aktion i videoen nedenunder.