Samsung-direktør bekræfter: Galaxy Note 8 afsløres næste måned

Den er god nok, når rygter siger, at Samsung Galaxy Note 8 afsløres den 23. august. I hvert fald bekræfter Samsungs direktør, at det sker sidst i august måned.

Samsung-direktør bekræfter: Galaxy Note 8 afsløres næste måned

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsungs næste topmodel, Galaxy Note 8, nærmer sig med hastige skridt – faktisk så hurtigt, at direktøren for Samsung Electronics, Koh Dong-jin, nu bekræfter, at telefonen bliver annonceret sidst i august måned. Dermed er afsløringen ikke mere end 4-6 uger væk. Det skriver den sydkoreanske avis The Investor.

Ved en medieevent den 14. juli var direktøren forbi lokale medier og samarbejdspartnere, og her røbede han altså, hvornår Galaxy Note 8 bliver en realitet. Han afslørede også, at den kommer i butikkerne i blandt andet USA og Storbritannien i september – formentlig i starten af måneden, mens resten af verden må vente til oktober.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8-front lækket – nu ved siden af S8+

Dermed kunne det altså se ud til, at det kun er for nogle landes vedkommende, at Samsung kommer Apple i forkøbet. Apple ventes nemlig at afsløre den længe ventede iPhone 8 i starten af september som sædvanligt, og så vil det heller ikke være utænkeligt, hvis de første eksemplarer bliver mulige at få fat på i slutningen af samme måned. iPhone 8 ser dog ud til at komme til salg i et stærkt begrænset antal på grund af problemer med skærme, fingeraftrykslæseren og softwaren.

At Samsung skulle lancere den kommende Galaxy Note 8-topmodel i næste måned stemmer helt overens med et tidligere rygte, der florerede i sidste uge. Her forlød det, at topmodellen bliver afsløret onsdag den 23. august.

Læs også: Samsung lækker Galaxy Note 8 ved et ‘uheld’

Samsung Galaxy Note 8 ventes, ikke overraskende, at blive en sand topmodel. Her er der en 6,3” stor ’Infinity’-skærm i vente, som får samme aflange 18,5:9-skærmformat som Galaxy S8 og dermed en opløsning på 1440 x 2960 pixels. At dømme ud fra et lækket frontpanel ser Samsung ud til at droppe de runde hjørner på skærmen, men ellers ser meget ud til at blive, som du kender det fra tidligere Samsung-topmodeller. Den helt store forskel bliver dog, at Galaxy Note 8 bliver Samsungs første smartphone med et dualkamera.

Seneste nyt om Mobiltelefoner