Samsung Galaxy Alpha – forsalg tyvstartet i England

Britisk e-handelsvirksomhed tyvstarter forslaget på Samsungs kommende kompakte flagskib

Samsung Galaxy Alpha – forsalg tyvstartet i England

Den britiske e-handels site MobileFun tyvstarter med et forsalg på den endnu uannoncerede Samsung Galaxy Alpha. Forsalgsprisen er på 549£, omtrent 5.100,- kroner.

UPDATE: MobileFun har fjernet siden.

Samsung Galaxy Alpha vil pakke en 4,7” 1280×720 Super AMOLED og introducere en metalramme omkring mobilen. Det er Android 4.4.2 KitKat, sammen med en EXYNOS octa-core processor der skal drive telefonen.

Her er den kommende luksusmobil fra Samsung

Kameraet vil byde på 12 megapixels mens frontkameraet er på 2.1 MP. Galaxy Alpha vil ligesom Samsung S5 byde på en fingeraftryksscanner og pulsmåler, men det er uvist hvorvidt den er vandtæt.

Der tegner sig et billede af Samsung Galaxy Alpha som en kompakt topmobil som skal udfordre den ligeledes kommende iPhone 6. Begge telefoner forventes at levere top-ydelse i en lommevenlig størrelse.

Alt tyder på at den sydkoreanske gigant vil komme iPhone 6 lanceringen i forkøbet med en fremskyndet lancering af Galaxy Alpha. Tidligere rygter har peget på forskellige lanceringsdatoer den 13. september, den 4. august og nye kilder peger på en lancering i næste uge.

Samsung Galaxy Alpha mod Samsung Galaxy S5