Samsung Galaxy Fold er blevet udskudt

Samsungs første foldbare mobiltelefon er nu officielt blevet udskudt efter feedback fra internationale medier.

Samsung Galaxy Fold er blevet udskudt

Samsung Galaxy Fold skulle have været klar til lancering nu, men er nu officielt blevet udskudt. Det sker efter at en lang række internationale medier og content creators har haft problemer med deres testenheder af den foldbare mobil.

Flere af de internationale anmeldere har netop allerede efter første dag stået med ubrugelige Galaxy Fold, som skulle udskiftes af producenten. Det har nu fået Samsung til at reagere på den eneste rigtige måde: at udsætte lanceringen og få løst de problemer anmelderne har haft.

Der skulle nemlig været problemer med hængslet på enheden og skærmbeskyttelsen, som under ingen omstændigheder må tages af. Den information havde de desværre glemt at videregive. Det vil der nu blive lavet om på. Her er noget af den officielle udmelding fra Samsung:

For fuldt ud at evaluere denne feedback og udføre yderligere interne tests har vi besluttet at forsinke udgivelsen af ​​Galaxy Fold. Vi planlægger at annoncere udgivelsesdatoen i de kommende uger.

Indledende fund fra inspektionen af ​de ​rapporterede problemer på displayet viste, at de kunne være forbundet med hængselens øverste og nederste områder. Der var også et tilfælde, hvor der blev fundet noget i enheden, som påvirkede displayets ydeevne.”

Vi vil træffe foranstaltninger for at styrke skærmbeskyttelsen. Vi vil også forbedre vejledningen om pleje og brug af displayet, herunder det beskyttende lag, så vores kunder får det bedst mulige ud af deres Galaxy Fold.

Det er selvfølgelig ikke så heldigt for Samsung, men det virker som den rigtig beslutning. Spørgsmålet er hvornår vi så kommer til at se Galaxy Fold lanceret. Som mange nok ved så nærmer vi os en lancering af Samsung Galaxy Note 10. Og samtidig så kommer vi også tættere på lanceringen af Huaweis bud på en foldbare mobiltelefon, Mate X.

Læs også: Sådan tester Samsung deres foldbare skærm