Samsung Galaxy Note 20 Plus får mindre zoom

Selvom Samsung endnu ikke har lanceret deres nyeste skud på stammen i serien af Note 20-topmodeller, Samsung Galaxy Note20+ er der alligevel sluppet lidt mere ud inden den forventede lancering i august. De nyeste rygter lyder, at Samsungs nye flagskib ’kun’ får 50x zoom.

Samsung Galaxy Note 20 Plus får mindre zoom

Selvom Samsung først forventes at lancere nyeste model i Galaxy Note 20-serien i august, er meget specifikke rygter allerede begyndt at florere. Samsung Galaxy Note 20+ rygtes at få 108MP-sensor, mens Time-of-Flight (ToF) eftersigende skulle blive erstattet af en lasersensor, der assisterer hovedobjektivet. Denne ekstra lasersensor hjælper hovedobjektivet med at fokusere hurtigere end den statiske ToF-sensor, der analyserer forgrund og baggrund.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

Samsung Galaxy S20 Ultra har med samme sensor kæmpet med en langsom autofokus, og det er netop hvad den nye lasersensor skal afhjælpe i Note 20.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 Plus får endnu større skærm

Samme skarpe kamera på Note 20+

Hovedobjektivet i den nyeste Samsung-satsning vil ifølge rygterne være et Samsung Bright HM1 – den samme som er i Galaxy S20 Ultra. 

Sensoren bag det ultra vidvinkel-objektiv vil være en 12MP ISOCELL Fast 2L3, som er 1 / 2,55 ”i størrelse og leveres med PDAF. Ifølge rygterne vil der være en periskoplinse, mens sensoren bag linsen angiveligt skulle være en 13MP Samsung Slim 3M5.

Med den mindre sensor, sammenlignet med Galaxy S20 Ultra, vil zoom begrænses til 50x, der stadig er ret meget i forhold til tidligere modeller. Med Ultra fik Samsung godt nok det mest avancerede zoom med høj opløsning, men denne går Samsung altså nu, ifølge rygterne, væk fra, og Samsung vil altså ikke længere forfølge 100x-benchmarket.

Vi kommer hele tiden nærmere en lancering af Samsung Galaxy Note 20-serie. Den forventes at blive præsenteret til august.

Læs også: Samsung vil igen være kongen af kamera-mobiler 

Opfølgning på historien

Emnet er stadig aktuelt. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 26/5/2020 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Samsung Galaxy Note 20 Plus får endnu større skærm – Læs videre her. Se de seneste nyhede om temaet her.