Samsung Galaxy Note 7 – dansk pris og specifikationer

Samsungs ultimative topmobil, Galaxy Note 7, er tilbage i Danmark. Se pris, tilgængelighed og specifikationer her.

Samsung Galaxy Note 7 – dansk pris og specifikationer

Efter to års pause på det danske marked er Samsung omsider tilbage med en afløser til deres imponerende Note-serie: Galaxy Note 7.

I modsætning til tidligere generationer, er Note 7 i denne omgang ikke væsentlig større end sine rivaller – faktisk er Note 7 den mindste Note-mobil Samsung nogensinde har produceret.

At den er slankere, smallere og lettere end nogensinde betyder dog ikke at du giver afkald på Note-seriens kendetegn – det store display og den smarte pen. Skærmen byder på 5,7 tommer Quad HD, ligesom Note 4 og Note 5 – men farverne er livligere end nogensinde da skærmen nu understøtter HDR-video.

Se også:  Så sikker og hurtig er øjenscanneren på Samsung Note 7

Note 7 er samtidig mere hårdfør end nogensinde, med sit buede display i Gorilla Glass 5 og en IP68-godkendt skal der gør både pen og mobil vandtæt til 1½ meter i en halv time.

Udover fornyet hardware byder Note 7 på en række brugbare forbedringer til pennen, samt en lille revolution i den sikre øjenscanner. Du kan læse om alle nyhederne i Galaxy Note 7 her.

Samsung Galaxy Note 7
Foto: Mobilsiden.dk

Note 7: dansk pris og tilgængelighed

Prisen ryger i år lidt i vejret i forhold til sidste års S6 Edge Plus, med en dansk debutpris på 6.699 kroner når mobilen ryger i dansk handel fra den 2. september.

Vil du være sikker på at være blandt de første Note 7 ejere, kan du forudbestille Note 7 fra den 16. august. Samsung vil belønne de første ejere med en Virtual Reality bundle, hvor du får et Gear VR headset med i købet.

Samsung Galaxy Note 7 kommer i 3 farver: Onyx Black, Titanium Silver samt den interessante Blue Corral med aluminiumskanter i rosenguld.

Se også:  Se forskellen mellem Samsung Galaxy Note 7 og Galaxy S7

Samsung Galaxy Note 7
Foto: Mobilsiden.dk

Specifikationer Samsung Galaxy Note 7

Mål: 153,5 x 73,9 x 7,9 mm, 169 gram
Display: 2560 x 1440 pixels (518 PPI), Gorilla Glass 5 og HDR video
Ydelse: Exynos Octa core processor (2,3 GHz + 1,6GHz)
Lager: 64GB + micro-SD
Kamera: 12MP f/1,7 optik + 5MP frontkamera
Netværk: 2G/3G/4G LTE Cat. 9
Batteri: 3.500 mAh + trådløs fastcharging
Øvrigt: iP68 vand og støvtæt, S-Pen, Iris- og finger-aftrykscanner.
Pris: 6.699 kroner

Opfølgning på historien

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 2/8/2016 dykkede vi igen ned i emnet med sagen om Samsung Galaxy Note 7 – Übermobilen er tilbage! – Læs den her. Se de seneste nyhede om temaet her.