Samsung Galaxy S III – de rygtede specifikationer

Rygterne svirre omkring Samsung Galaxy S III, og nu begynder de at spidse til. Er dette mon specifikationerne?

Samsung Galaxy S III – de rygtede specifikationer

Rygterne begyndte i weekenden at tage til omkring Samsungs næste topmodel, som formentlig kommer til at hedde Galaxy S III. Også et pressebillede blev lækket.

Senest er specifikationerne for topmodellen begyndt at rulle på næsten samtlige gadget-sider i verden.

Vi har her samlet listen over de rygtede specifikationer, som byder på HD-skærm, quad-core processor og kæmpe batteri.

Processor og skærm i toppen

Ifølge de mange rygter så kommer Galaxy S III med en 1,5 eller 1,8 GHz quad-core Exynos 4412 processor, som produceres af Samsung selv.

Den kommer til at levere en ægte HD-oplevelse, med 1080 pixels opløsning i 16:9 format, på en 4,8 tommer skærm som formentlig bliver en opdateret udgave af deres Super AMOLED plus skærm.

Baggrund om Super AMOLED-skærme

Sammen med den hurtige processor og store skærm, siger rygterne at Galaxy S III også kommer med 2 GB RAM, 12 megapixels kamera og 2.250 mAh batteri.

Samsung Galaxy S III, med dedikeret kameraknap.

Styresytem og design

Men det mest opsigtsvækkende rygte er dog styresystemet som flere mener, kommer i to udgaver.

Den ene version er med ren Android 4.0 oplevelse, som man ser det på Galaxy Nexus. Den anden er Android 4.0 men med Touchwiz 5.0-brugerfladen lagt ovenpå, således man får ”Samsung oplevelsen”.

Men hvad med designet? Set ud fra det lækkede pressebillede, så kunne det tyde på at vi kommet til at se en af de tyndeste smartphones i verden, med omkring 7,0 mm i tykkelsen, og en designlinje der minder meget om det vi så på Samsungs Galaxy S WiFi 4.2.

Huwaei Acsend P1 S holder dog stadig føringen som den tyndeste smartphone med sine kun 6.68 mm på det tyndste punkt.

Pressebilledet byder også på en dedikeret kameraknap, hvilket kunne tyde på, at Samsung stiller endnu skarpere fokus på kameraområdet end tilfældet var på Galaxy S II.

Hvad siger i til alle rygterne? Tror i de holder vand, eller er det ønsketænkning?

Læs mere:
Galaxy S III kommer inden sommer

Flere nyheder om temaet

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden har bragt sagen videre. 19/3/2012 samlede vi op på historien og publicerede fortællingen om Eksperter i tvivl om Lumigons chancer – Læs den her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..