Samsung Galaxy S10: Detaljer om det tredobbelte kamera

Detaljer om det tredobbelte kamera i den kommende Samsung Galaxy S10 er sluppet ud.

Samsung Galaxy S10: Detaljer om det tredobbelte kamera

Samsung Galaxy S10 bliver ikke Samsungs første mobiltelefon med et tredobbelt kamera, men det bliver første flagskib til det. For under to uger siden lancerede Samsung nemlig Galaxy A7, som blev det første kamera fra Samsung, i en mobiltelefon, som havde hele tre linser. En primær sensor, en dybdesensor og en vidvinkel sensor, som nu ser ud til at blive samme konstruktion i Galaxy S10.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy A7 (2018) med tre bagkameraer


Det primære kamera i Galaxy S10 bliver, ligesom i Note9 og S9, en 12 megapixel sensor, som kan skifte i mellem f/1,5 og f/2,4. Med en pixelstørrelse på 1.4µm.

Telefoto linsen får et lille løft fra 12 megapixel til 13 megapixel, og begge stadig har optisk billedstabilisering.

Samsung Galaxy A7 2018
Kameramodulerne i Galaxy S10 kommer til at minde meget om det i vi nu ser i Galaxy A7. Bare betydeligt bedre specifikationer. Foto: Samsung

Den tredje linse, som er den nye tilføjelse, er en vidvinkel linse med hele 123 graders synsfelt. Altså mere end fx LG G7. Modsat de to andre linser, så er der ikke optisk billledstabilisering i denne.

samsung galaxy s10 kamera

Der bliver også arbejdet på at forbedre frontkameraet i Galaxy S10. Her kommer vi angiveligt til at se et dobbelt kamera, som vi fx ser på Huawei Mate 20 lite og HTC U12+.

Udover en masse kameralinser, så skulle Galaxy S10 også få en avanceret ultralyds fingeraftrykssensor, som bliver indbygget i skærmen.

Hvornår kommer Galaxy S10 og hvad bliver prisen?

“Beyond”, som er Samsungs kodenavn for Galaxy S10, regner vi med bliver lanceret februar/marts måned 2019. Så der er lidt tid til. Prisen på Samsung Galaxy S10 bliver nok ikke lille, desværre. Vi ser andre producenter hæve priserne og det kommer vi nok også til at se Samsung gøre. Men hvad prisen bliver er svært at svare på allerede nu.

Test: Samsung Galaxy Watch – Tiden er kommet