Samsung Galaxy S20 kommer med et sæt Galaxy Buds+

Europæiske Samsung Galaxy S20-modeller kommer med et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner i salgsæsken, siger seneste rygte. Ikke bare et hvilket som helst sæt, men Samsungs nyeste udgave af Galaxy Buds.

Samsung Galaxy S20 kommer med et sæt Galaxy Buds+

Jeg var og er stadig stor fan af de første Samsung Galaxy Buds, der er et af de mest undervurderede sæt trådløse in-ear hovedtelefoner på markedet. Jeg er denne gang endnu mere spændt på næste generation, Galaxy Buds+, der angiveligt bliver præsenteret sammen med Samsung Galaxy S20-serien og den foldbare Galaxy Z Flip. Nyeste rygte fra tipsteren Roland Quand går på at de bliver bundled sammen med Galaxy S20.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Buds (2019)

Hovedtelefoner til over 1.000 kroner følger med Galaxy S20

Vi har allerede set konceptbilleder af de nye Samsung Galaxy Buds+, men vi ved desværre ikke meget om dem endnu. Først gik rygterne på at de ville blive udstyret med aktiv støjreduktion, men det blev senere afvist. Den vejledende salgspris bliver omkring 1.200 kroner,  men bestiller man en af Samsung Galaxy S20-modellerne inden den 8. marts, så følger de ganske gratis med.

Ifølge Roland Quand, så lander Samsung Galaxy S20 i butikkerne den 13. marts.

Læs også: Samsung Galaxy S20 lanceres den 11. februar

Samsung Galaxy S20
Alt tyder på at Samsung Galaxy S20 kommer til at således ud.

Samsung Galaxy S20 meed 5G bliver dyrest

De nye Samsung Galaxy S20-modeller bliver selvfølgelig ikke billige, men det bliver endnu dyrere for landene med 5G-netværk. En Samsung Galaxy S20 med 5G, kontra 4G, bliver cirka 500-600 kroner dyrere.

Den billigste Samsung Galaxy S20 (med 4G) kommer til at koste cirka 6.000 kroner, hvor Galaxy S20+ springer til 7,500 kroner og Galaxy S20 Ultra omkring 9.700 kroner. Tager man et kig på Samsung Galaxy S10-seriens vejledende pris, så stemmer de faktisk ret godt overens.

Se også: Sammenlign priser på de bedste Samsung-mobiler