På vej: Disse telefoner kommer også i 2021

Året 2021 har allerede budt på masser en flotte og gode flagskibs-telefoner, men flere er på vej. Disse topmodeller af telefoner kommer også i 2021.

På vej: Disse telefoner kommer også i 2021

2021 har allerede budt på en lang række fede, flotte og virkelig gode telefoner, men det er langt fra slut endnu. Her kigger vi på nogle af de telefoner, som også kommer i 2021.

Året har indtil videre budt på toptelefoner fra Samsung med derses Galaxy S21-serie, OnePlus med deres 9-serie, Xiaomi med deres 11-serie, ASUS ROG Phone 5 og flere mindre kendte. Vi er en måned fra at halvdelen af året er gået, og på trods af dette, så er der masser af spændende topmodeller i vente. Nogle kommer i den nærmeste fremtid og nogle sidst på året. Her er et overblik over telefoner, som også kommer i 2021.

Se også De bedste telefoner på markedet nu

Disse topmodeller kommer i 2021

ASUS Zenfone 8

ASUS Zenfone 8-serien bliver lanceret den 12. maj, og der er endnu ikke mange informationer til rådighed om den. Vi ved dog at der er en mere kompakt telefon på vej i serien, som ikke går ned på udstyr. Egentlig kan den ses som en kommende konkurrent til Apples iPhone 12 Mini.

Når det kommer til indmaden, så er der ikke sparet på noget, virker det til: Snapdragon 888, 16 GB RAM, 120 Hz-skærm, 64 MP Sony-kamerasensor. I Geekbench har den fået en score på 1123 i single-core og 3681 i multi-core, hvilket matcher vores resultat fra test af Xiaomi Mi 11 og test af ASUS ROG Phone 5.

ASUS Zenfone 8-serien lanceres den 12. maj, hvor vi sidder klar med alle nyhederne.

Læs også: ASUS Zenfone 8 kommer i kraftfuld mini-udgave

ASUS Zenfone 8
ASUS Zenfone 8

Se også: De billigste priser på ASUS-telefoner

Sony Xperia 1 og 5 III

Godt nok er Sony Xperia 1 III og Xperia 5 III allerede blevet præsenteret, men de er altså ikke i butikkerne endnu – og der er heller ingen officiel pris.

I Xperia 1 og 5 III finder man et spændende kamera, hardware fra øverste hylde og et typisk Sony-design. Der er tale om OLED-skærme i højeste kvalitet, som benytter Sonys teknologier udviklet til TV. I kameraet er der fokus på hastighed, hvor det skulle være muligt at fange objekter i fart knivskart.

Du kan læse meget mere om Sony Xperia 1 og 5 III her.

Læs også: Sony Xperia 1 III, 5 III eller 10 III? Hvilken skal du vælge?

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III

Se også: De billigste priser på Sony Xperia

Huawei P50

Der er også en ny topmodel på vej fra kinesiske Huawei, som ser meget spændende ud. Det store spørgsmål er bare, om vi overhovedet kommer til at se den i Danmark.

Der er endnu ikke mange informationer om Huawei P50, som forventes lanceret inden for et par måneder. Her vil Huawei angiveligt lancere tre modeller i P50-serien: En normal P50, en P50 Pro og en P50 Pro+. P50 vil blive drevet af Huaweis seneste chipset, Kirin 9000E, mens P50 Pro og P50+ får den kraftigere Kirin 9000. Samme chipsets findes i Mate 40-serien.

Rygter går på, at P50 vil komme med et nyt kamerasetup, forbedrede OLED-skærme og nye gamingfunktioner.

Huawei P50
Huawei P50

Se også: De billigste priser på Huawei-telefoner

Honor 50 Pro+

Inden længe vil Honor også stå klar med deres første flagskib, siden Huawei solgte dem fra. Siden da har Honor tydeligvis haft travlt, hvor de har indgået samarbejde med Qualcomm, som leverer blandt andet Snapdragon 888 til Honor 50 Pro+. Om Honor 50 Pro+ får adgang til Google tjenester og appbutik er stadig spændende, men selve telefonen ser enormt lovende ud.

I den sidder en 6,79 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1440+ samt en skærmopdatering på 120 Hz. Rigeligt med hurtig RAM og lagerplads, samt et 4.400 mAh batteri, som understøtter 66W kablet opladning og 50W trådløs opladning.

Kameraet har en hovedsensor på 50 megapixel, dertil et 13 megappixel ultravidvinkel og et 8 megapixel telefoto med 2x optisk zoom. På sidder der angiveligt også to kameraer.

Honors kommende topmodel forventes at blive præsenteret i næste måned.

Læs også: Honor 50 Pro+ er det kommende flagskib fra Huawei-afstikkeren

Honor 50 Pro+
Honor 50 Pro+ er på vej.

Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S20 FE var en stor succes for Samsung og mon ikke også Galaxy S21 FE bliver det. Der begynder allerede nu at dukke rygter om op Galaxy S21 FE, som forventes lanceret til oktober – måske lidt tidligere.

Rygter går i hvert fald på, at modellen kører med Android 11 ud af boksen, understøtter 5G, kan fås med enten 128 eller 256 GB lagerplads, og at den vil være tilgængelig i farverne hvid, grå/sølv, pink og violet.

Vi forventer det vil være med Snapdragon 888 (Og altså ikke et Exynos-chipset), AMOLED-skærm med 120 Hz, fingeraftrykslæser i skærmen, stereohøjtalere og hvad man ellers forventer af en topmodel.

Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE

Se også: De billigste priser på Samsung Galaxy-telefoner

iPhone 13, 13 Pro, 13 Mini og 13 Pro Max

Til september står Apple klar med en helt ny serie af iPhones, nemlig iPhone 13-serien. Heri finder vi modellerne iPhone 13, 13 Pro, 13 Mini og 13 Pro Max.

Med et nyt design i nuværende iPhone 12, så forventes der ikke noget nyt her. iPhone 13-serien kan (endelig)komme med en ’always on’-skærmteknologi. Selv om skærmen er slukket, vil enkelte pixels dermed kunne vise klokken og batteriniveauet 24/7 uden at bruge særlig meget strøm.

iPhone 13 Pro og 13 Pro Plus vil få nye OLED-skærme fra Samsung, som understøtter en høj opdateringsfrekvens på hele 120 Hz. De nuværende skærme i iPhone 12 understøtter kun de normale 60 Hz. iPhone 13-serien vil efter sigende også understøtte den nye Wi-Fi 6E-standard, som understøtter helt op til 6 GHz. Også kameraet skulle få en opgradering.

Læs også: iPhone 13 vil understøtte mmWave 5G i flere lande

iPhone 13 Pro
Muligt bud på iPhone 13 Pro. Foto: Lets Go Digital

Se også: De billigste priser på iPhones

Google Pixel 6

Også Google forventes at være klar med en ny Pixel-telefon, som skal vise det kommede Android 12 frem. Og der er altså ikke megen information om Pixel 6 endnu, som forventes lanceret i slutningen af september.

Kommer der en eller to modeller? Vil det være high-end eller mere tilgængelige telefoner? Ingen ved det endnu, men vi følger skarpt med i rygterne.

Læs også: Android 12 er på vej: Lanceringsdato, nyheder og alt du bør vide

Pixel 5
Google Pixel 5

Se også: De billigste priser på Google Pixel

Samsung Galaxy Z Fold 3

Og der kommer selvfølgelig også en ny udgave af Samsungs imponerende foldbare telefon. Enkelte rygter er sluppet ud, som afslører spændende ting om Galaxy Z Fold 3.

Det kunne nemlig blive Samsungs første telefon, hvor frontkameraet er gemt væk under skærmen. Og med et lidt mindre batteri og den nye LTPO-skærm, så kunne Samsung Galaxy Z Fold 3 blive mindre. Fold 2 var lidt af en klods at slæbe rundt på, så dette er gode nyheder. Skærmen i Galaxy Z Fold 3 skulle vokse en anelse i forhold til Fold 2, men uden at selve telefonen skulle blive større.

Samsung Galaxy Z Fold 3 forventes lanceret allerede til juli – måske sammen med en ny foldbar Flip-telefon.

Læs også: Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 2 – nye foldbare fra Samsung på vej

Foto: Samsung Galaxy fold 2

Samsung Galaxy Note 21

Kommer der overhovedet en Galaxy Note-telefon i år? Det spørgsmål er vi blevet stillet mange gange efterhånden og vi aner det faktisk ikke. Med en Samsung Galaxy Z Fold 3 lanceret i juli, så kunne Samsung sagtens springe Note-serien over i år. Men vi ved også at Samsung i år breder lanceringer ud over hele året, hvorimod de tidligere har været samlet.

Vi håber der kommer en Galaxy Note 21, da modellen har det med det blive blandt årets bedste telefoner.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Er der nogle kommende telefoner vi har glemt? Hvilke af disse telefoner der kommer i år, ser du mest frem til?

Se også: Sammenlign priser og kvalitet på telefoner