Samsung Galaxy S23 først ude med Gorilla Glass Victus 2

Når Samsung Galaxy S23 bliver lanceret i morgen, kommer de med Gorilla Glass Victus 2, der giver bedre holdbarhed og bæredygtighed.

Samsung Galaxy S23 først ude med Gorilla Glass Victus 2

Samsung har historisk set ofte været den mobilproducent, der har været først ude med den nyeste teknik, når det gælder ekstra holdbare skærme. Sådan bliver det også denne gang, hvor S23-serien får Corning Gorilla Glass Victus 2.

Næsten tre år efter debuten for Cornings Gorilla Glas Victus, skal Samsungs næste serie af flagskibe ifølge en pressemeddelelse få Gorilla Glass Victus 2.

Se også: De mest robuste telefoner

Gorilla Victus 2 gør S23 mere robuste

Stephanie Choi, executive vice president og chief marketing officer, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics bekræfter således, at Samsungs næste generation af Galaxy-flagskibssmartphones er de første enheder, der anvender Corning Gorilla Glass Victus 2. “Skærmteknologien giver bedre holdbarhed og forbedret bæredygtighed på samme tid”, forklarer hun.

De endnu ikke lancerede telefoner bliver altså først ud med den nye skærmbeskyttelse for at kunne give endnu bedre beskyttelse mod skader ved tab af telefonerne mod hårde overflader.

Samsung nævner ikke selv direkte Galaxy S23, men det er naturligvis modellen, der er tale om.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Kan klare fald fra 1 meters højde på beton

Ifølge Corning kan Victus 2 klare fald fra op til en meter ned på beton og fra to meter ned på asfalt. Hvis det lyder for utroligt, er der videoer på YouTube, der viser fald- og ridsetests af glasset, så man kan se, at det rent faktisk virker.

Der kan man også se, at det nok er et ret sjovt job at arbejde som en, der taber telefoner på jorden.

David Velasquez, vicepræsident og general manager for Gorilla Glass forklarer, at nutidens forbrugere forventer, at smartphone-skærme er modstandsdygtige over for skader.  Samtidig fortæller han, at de “er stolte over at fortsætte vores lange partnerskab med Samsung og over at vores seneste innovationer spiller en afgørende rolle i Samsungs nyeste Galaxy-smartphones.”