Samsung Galaxy S23 kan komme tidligere end forventet

Samsung Galaxy S23 er spottet på myndighedssite, hvilket indikerer en tidligere lancering end normalt for Samsungs S-serie.

Samsung Galaxy S23 kan komme tidligere end forventet

Samsung Galaxy S23-serien kan blive lanceret tidligere end forventet. Firmaet lancerer typisk deres Galaxy S-serie flagskib i februar, men da konkurrenterne har skubbet deres lanceringer, vil Samsung måske gøre det samme.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at den nye Galaxy S23-serie vil komme allerede til december eller januar 2023.

I hvert fald er Samsung Galaxy S23 blevet set på The Bureau of Indian Standards (BIS) hjemmeside. Det indikerer, at deres flagskib kan være på trapperne. Den blev set på hjemmesiden lige efter at andre detaljer om S23 blev lækket fornylig.

Se også: Priser på Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S23 – forventede specifikationer

Den nye Samsung Galaxy S23 vil konkurrere med iPhone 14 og andre smartphones, der bliver udgivet i 2023.

Galaxy S23 forventes at få en 6,1-tommer Full HD+ AMOLED-skærm med 120Hz opdateringshastighed. De lækkede designgengivelser afslører, at telefonen vil have en flad skærm og en huludskæring øverst i midten.

På bagsiden vil der være et set-up med tredobbelt kamera. Telefonen vil med al sandsynlighed have en 50MP hovedkamera, et 12MP ultrabredt kamera og et 10 MP telekamera. Til selfies vil telefonen have et 12 MP frontkamera.

Indvendigt vil telefonen sandsynligvis have en Snapdragon 8 Gen 2 SoC eller en Exynos 2300 SoC, afhængigt af hvilke område den sælges i. Den kører Android 13 og har One UI 5.0 på toppen.

Telefonen siges også at understøtte 25W hurtigopladning og er pakket med et større batteri, sammenlignet med S22’s 3.700mAh.

Se også: Test af Samsung telefoner

Plus og Ultra

Derudover kommer der to større varianter, nemlig S23 Plus og S23 Ultra med forventet skærm på 6,6 og 6,8 tommer.

De får så også større batterier end i den almindelige variant og vi kan forvente bedre kamera i i hvert fald S23 Ultra, der menes at få et 200 megapixelkamera. Ultra-modellen får også S-Pen.