Samsung Galaxy S23 Ultra er både mere holdbar og reparerbar

Samsungs nye flagskibsmobil er både mere holdbar og lettere at skifte batteri på og lave andre reparationer end sidste års topmodel.

Samsung Galaxy S23 Ultra er både mere holdbar og reparerbar

Samsungs nyeste, fineste og mest avancerede flagskib nogensinde er sluppet fri: Galaxy S23 Ultra. Det betyder selvfølgelig også, at den er blevet udsat for tortur og skilt ad i småstykker. Heldigvis er Galaxy S23 Ultra både meget holdbar og i år mere reparerbar.

Se også: Test af Samsung Galaxy S23 Ultra

Har du tænkt over, hvordan den nye Galaxy S23 Ultra klarer sig med hensyn til holdbarhed, og om den er nemmere at reparere end sine forgængere, har nogle heldigvis undersøgt det for dig. Et teardown fra PBKreviews giver os et godt indtryk af det og lader os kigge ind i det nye flagskib fra Samsung.

Får 9 ud af 10 i reparationsvenlighed

Efter at have skilt Samsung Galaxy S23 Ultra ad i stykker og stumper kan de konkludere, at Samsung har gjort det lettere at reparere deres flagskib i år. Udskiftning af batteriet er en del lettere. Alle flexkabler og stik er pænt mærket, hvilket også gør reparationsprocessen meget nemmere.

Man får samtidig et kig på det nye større Vapor Champer, der har til opgave at køle mobilens indre komponenter, blandt andet chipset og RAM.

Deres konklusion er, at Galaxy S23 Ultra skal have en score på 9/10 for reparationsvenlighed.

Galaxy S23 Ultra var også holdbar

Efter at have været nedsunket i vand i tre minutters, er Galaxy S23 Ultra stadig fuldt funktionsdygtig. Telefonen er udstyret med en IP68-certificering mod vand og støv. Den kommer med det helt nye Corning Gorilla Glass Victus 2, der skal være det stærkeste glas i en mobiltelefon til dato. Skærmen overlever fint møntridser. På Mohs hårdhedsskala viser den ridser på niveau 8 og dybere riller på niveau 9.

Bagsiden og kameraerne på S23 Ultra udviser identiske ridsefasthedsniveauer. I faldtesten revner skærmen efter et fald i taljehøjde direkte ned på beton. Bagsiden revner også efter et andet fald i taljehøjde. På trods af de kosmetiske skader forbliver skærmen og resten af telefonens komponenter fuldt funktionsdygtige.

Se også: Find laveste pris på Samsung Galaxy S23 Ultra