Samsung Galaxy S23 Ultra kan skuffe gevaldigt på opladning

Hvis man troede, at Samsung endelig ville oppe sig på opladningshastigheden på deres Galaxy S-serie med S23, bliver man slemt skuffet.

Samsung Galaxy S23 Ultra kan skuffe gevaldigt på opladning

Samsungs Galaxy S23-serie forventes at komme på markedet tidligt næste år og en af modellerne har lige fået 3C-certifikat i Kina.

Modelnummeret, der nævnes – SM-S9180 – svarer til den dyreste telefon i serien, Galaxy S23 Ultra. Her kan vi også læse, at enheden står til at supporte højst 25W-opladning.

Konkurrenterne har langt hurtigere opladning

Det er mindre end Galaxy S22 Ultra, der supporter opladning med 45W, men hvis vi tænker tilbage, var der ikke den store forskel på S22 Ultras 45W-opladning og 25W-opladningen i Galaxy S21 Ultra.

Alligevel er det naturligvis skuffende, at Samsung stadig halter så langt efter flere Android-konkurrenter. Vi har set opladning med op mod 150W og det gør en enorm forskel i hverdagen med så kraftig oplader og dermed lynhurtig opladning.

OnePlus, Xiaomi og Motorola er alle tre eksempler på konkurrenter til Samsung, der har langt hurtigere opladning.

Se også: Telefoner med hurtig opladning

Minimal forskel på 45 og 25W opladning

Andre test fandt frem til, at S22 Ultra kun ladede med 45W i en meget kort periode, så måske har Samsung fundet frem til en metode, hvor man kan opretholde 25W-opladning i en længere del af batteriets opladningscyklus. Det vil stadig forbedre opladningshastigheden og måske tilmed lukke hullet til opladningstiderne for S22 Ultra.

Det er også muligt, at 25W-opladning er begrænset til visse varianter af Galaxy S23 Ultra, inklusive den kinesiske variant, som vi har med at gøre her.

Se også: Priser på Samsung telefoner

200 megapixelkamera og Snapdragon 8 processor

S23 Ultra siges at have design og dimensioner meget lig S22 Ultra, men kameraet forventes at få en opgradering til en 200 megapixel sensor.

Formentlig får flagskibet Snapdragon 8 Gen-chippen. Vi har tilmed hørt rygter om, at Samsung vil sætte chips fra Snapdragon i alle modellerne i serien, men der er stadig mulighed for, at visse varianter kan få Samsungs egne Exynos-chips.