Samsung Galaxy S24 Ultra er officiel: Intelligent topmodel

Har Samsung den bedste smartphone i 2024 i nye Galaxy S24 Ultra? Læs om den nye topmodel med specifikationer, pris og tilgængelighed.

Samsung Galaxy S24 Ultra er officiel: Intelligent topmodel

Efter utallige rygter er den nye flagskibstelefon og dens to kompagnoner endelig præsenteret: Samsung Galaxy S24-serien er nu officiel. Læs om alt det nye i Samsung Galaxy S24 Ultra og se specifikationer og pris.

Se også: Test af Samsung Galaxy-telefoner

Du kan også læse om alt det nye i Samsung Galaxy S24 og S24+ her.

Hvad er nyt i Samsung Galaxy S24 Ultra?

Det er nok ikke designet på den nye Galaxy S24 Ultra, der har fanget din opmærksomhed. Den nye topmodel ligner nemlig den gamle til forveksling. Men lad dig ikke snyde at dens ydre, for forbedringer og nye funktioner er der oceaner af.

Den helt store nyhed er Galaxy AI – men hvad er det egentlig? Samsung fortæller, at Galaxy AI skal “optimere brugernes hverdagsliv med Galaxy AI og åbne op for nye muligheder”.

Galaxy AI kommer på Galaxy S24 som en række tjenester, der skal gøre brugen lettere. Heriblandt Live Translate, Interpreter, Chat Assist, Note Assist og mange flere værktøjer. Men den nye kunstige intelligens optimerer oplevelsen flere steder i telefonen, for eksempel i kameraet, til gaming og mere.

Samsung Galaxy S24 Ultra er hurtigere, mere miljøvenlig, har længere holdbarhed, bedre kamera, lækrere og ikke mindst smartere.

Flagskibet Galaxy S24 byder på en ramme i titanium og en smallere krop, som gør den lettere at håndtere i én hånd.

Derudover får Samsung Galaxy S24 Ultra, og resten af den nye serie, syv generationer af Android OS-opgraderinger og syv år med sikkerhedsopdateringer.

De bedste priser på Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
8.727,-
8.727,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
9.990,-
9.990,-
Labtech Data
Mindstepris
9.999,-
9.999,-

Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB udbydes af 15 udbydere. Du kan spare op til 3.272,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 15 webshops »

Se også: Test af nyeste smartphones

Samsung Galaxy S24 Ultra i Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet og Titanium Yellow.

Specifikationer på Samsung Galaxy S24 Ultra

Har Samsung Galaxy S24 Ultra gode specifikationer? Ja, det må man sige, men det er også at forvente til den pris. Prisen kigger vi nærmere på længere nede.

Først og fremmest har Samsung Galaxy S24 Ultra top-chipsettet fra Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3. Men det er ikke standardmodellen, for den er optimeret til Samsung Galaxy, hvor den giver NPU-forbedringer til mere effektiv AI-behandling.

Hardwaren køles af et nyudviklet Vapor Chamber, der er mere effektivt og derfor kan give bedre ydeevne efter længere intens brug.

Skærmen på 6,8 tommer er en Dynamic AMOLED 2x med forbedret lysstyrke på op til 2.600 nits, adaptiv opdateringsfrekvens og bedre holdbarhed. Den er naturligvis også sikret mod støv og vand (IP68).

Alle varianter af Galaxy S24 Ultra har 12 GB RAM og mellem 256 GB og 1 TB lagerplads.

Batteriet er på 5.000 mAh og der er både kablet og trådløs opladning. Med en lynoplader kan der oplades 65 procent på 30 minutter.

Samsung Galaxy S24 Ultra har de nyeste trådløse forbindelser, heriblandt 5G, Wi-Fi 7, Wi-Fi Direct og Bluetooth 5.3.

Se også:  Find de bedste priser på Samsung Galaxy-telefoner

Åreste bedste mobilkamera?

Samsung har også forbedret kameraet i Galaxy S24 Ultra, selvom noget af hardwaren fra S23 Ultra går igen. Galaxy S24 Ultra har samme 200 megapixel hovedsensor med OIS og 12 megapixel ultravidvinkel.

Der sidder i S24 Ultra et nyt 50 megapixel telefotokamera med 5x optisk zoom, der erstatter 10x optisk zoom i S23 Ultra på 10 megapixel. S23 Ultra har dertil telefotosensor med 3x optisk på 10 megapixel. Der sidder altså fire kameraer på bagsiden.

Samsung lover optisk kvalitet fra 2x-, 3x-, 5x- til 10x-zoomforstørrelse takket være Adaptive Pixel Sensor. De lover også krystalklare resultater ved 100x med forbedret digital zoom, bedre natfotos og nye redigeringsværktøjer, der bliver styrket med AI.

Pris og tilgængelighed

Hvad koster topmodellen Samsung Galaxy S24 Ultra? Prisen på Samsung Galaxy S24 Ultra starter ved 11.499 kroner. Se alle priser på Samsung Galaxy S24 Ultra her.

Samsung Galaxy S24-serien vil være tilgængelig for forudbestilling fra d. 17. januar og vil være til salg i udvalgte butikker fra d. 23. januar. Dermed kommer den til salg stort set samtidig med en anden uhyre spændende topmodel, nemlig OnePlus 12.

Lanceringstilbud på Galaxy S24 Ultra

Fra d. 17. til 30. januar 2024, vil forbrugere have mulighed for at tage del i S24-seriens lanceringstilbud ”Double your storage”, hvor du kan opgradere til den dobbelt hukommelse på en S24-smartphone uden ekstra omkostninger. Læs mere om tilbuddet her.

Se også: Priser og tilbud på Samsung Galaxy S24 Ultra