Samsung Galaxy S4 – alle specifikationerne

Samsung har netop præsenteret den længe ventede Samsung Galaxy S4. Vi har samlet alle specifikationerne her.

Samsung Galaxy S4 – alle specifikationerne

Endelig, sådan fristes man til at sige. Rygterne har været mange og de fleste har også vist sig at holde vand. Samsung har netop præsenteret Galaxy S4 ved deres stort anlagte Unpacked event i Radio Music City Hall i New York.

 – Så er Samsung Galaxy S4 officiel

Specifikationerne blev der ikke snakket så meget om i ”kolde facts”, men derimod handlede det om alle de ”bløde værdier” og de blev vist på amerikansk manér.

Galaxy S3 (sådan staves den pludselig iflg. pressemeddelelse fra Samsung) kunne tilgodese menneskets adfærd og genkende ansigter, men Galaxy S4 tager skridtet videre. Den genkender nemlig både ansigt, stemme og bevægelser – og du kan styre den uden overhovedet at røre ved skærmen.

Galaxy S4 fanger livets små øjeblikke og giver dig chancen for, at gense dem i højeste kvalitet. Tag eksempelvis et billede af en baby og optag samtidig babyens grin – når du efterfølgende kigger på billedet, så vil babyens grin også blive afspillet. Samme kan gøre sig gældende ved de billeder du eventuelt har taget til koncerten med dit yndlingsband, her kan musikken med dem afspilles samtidig.

Der kommer også en række nye smarte funktioner i Galaxy S4 bl.a. S Health, som hjælper dig med at holde styr på din sundhed vha. mad- og træningsdagbog m.m.

Samsung skriver også i pressemeddelelsen, at det er verdens første mobil med Full HD (1920 x 1080), men denne ære må i så fald tilfalde Sony med Xperia Z, som blev præsenteret i januar måned under årets CES-messe.

Ved lanceringen kommer telefonen i farverne sort og hvid, men den følger senere på året i endnu flere farver. Salgsstarten bliver i løbet af foråret 2013, skriver Samsung i en pressemeddelse.

 –Samsung Galaxy S4 – det bliver prisen

Under eventen blev slutningen af april måned nævnt, dog uvist om det gælder det danske marked.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)

De tekniske specifikationer:

5 tommer Super AMOLED-skærm med 441ppi og Full-HD (1920 x 1080)

1.9 GHz quad-core / 1.6 GHz octa-core

Gorilla Glas

13 megapixels kamera med autofokus

2 megapixels frontkamera (kan optage Full HD)

NFC

Bluetooth 4.0 samt IR-led

16 GB / 32 GB / 64 GB hukommelse

Understøtter microSD-kort på op til 64 GB

2 GB RAM

Vægt: 130 gram

Mål: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm.

Batteri 2.600 mAh

Android 4.2.2 Jelly Bean