Samsung Galaxy S6 runder 10 mio. solgte eksemplarer

Det går strålende for Samsung, som efter den første måned runder 10 mio. solgte eksemplarer af Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 runder 10 mio. solgte eksemplarer

Den sydkoreanske avis, Yonhap News, har været i kontakt med Samsung, som kan oplyse om de imponerende salgstal.

Siden der den 11. april blev åbnet op for salget af Samsung Galaxy S6 og den kurvede variant, Galaxy S6 Edge, er der efter den første måned langet 10. mio. eksemplarer over disken verden over.

Læs også: Samsung overhaler Apple i antal solgte smartphones

”Salget af Galaxy S6-serien er allerede oversteget 10 millioner,” fortæller en højtstående medarbejder hos Samsung.

Den store efterspørgsel for de to Samsung-topmodeller kom bag på Samsung, der kort efter åbningen af salget kunne fortælle til den samme avis, at ”udbuddet næppe kan imødekomme den kraftigt stigende efterspørgsel for tiden”.

Læs også: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge videotest [WEB-TV]

Der var oprindeligt sat 8 millioner eksemplarer af Galaxy S6 og 4 millioner af Galaxy S6 Edge i produktion, men de mange forudbestillinger løb hurtigt op i hele 15 mio. eksemplarer af Galaxy S6 og 5 mio. af den kurvede S6 Edge.

Stor forbedring, men stadig langt fra Apples salgstal

Samsung følger på trods af dette godt med efter offentliggørelsen af de første salgstal, som altså runder halvdelen af de forudbestilte ordrer.

Det går også langt bedre, end det gjorde for forgængeren, Galaxy S5, som kun solgte 12 mio. eksemplarer efter tre måneder – dog 11 mio. den første måned.

Læs også: Samsung undervurderede Galaxy S6 Edge-efterspørgslen

Samsung må dog stadig se sig slået af ærkerivalen, Apple, som kan prale med på kun 24 timer at have 4 mio. forudbestillinger af iPhone 6 og 6 Plus i hus, mens der på kun 3 dage var sikret 10 millioner solgte iPhones – det som nu har taget Samsung en måned.

Samsung oplyste i forbindelse med sit kvartalregnskab i slutningen af april måned, at man forventer at sælge i omegnen af 70 mio. eksemplarer af de to Galaxy S6-smartphones.

Der er altså fortsat lang vej for Samsung til at indfri det ambitiøse mål, men den seneste måneds salgstal er endnu ikke opgjort, lige som der endnu er 7 måneder at løbe på.