Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition er overraskende billig

Den nye Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition sælges til en forbavsende lav pris taget de skyhøje priser på sidste års Iron Man-udgave i betragtning.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition er overraskende billig

Sidste år eksperimenterede Samsung med en eksklusiv Iron Man-udgave af Samsung Galaxy S6 edge i en speciel rød farve og indpakning. Det resulterede i en auktion på eBay, der løb op i svimlende 233.000 kroner.

Iron Man-udgaven var altså uhyre eftertragtet – og måske lidt for eftertragtet, men da den var så godt som umulig at få fat på med kun 1.000 eksemplarer fremstillet. Det ændrer Samsung på med dette års nye, eksklusive variant af Galaxy S7 edge, der har fået et Batman-tema i forbindelse med spillet Injustice: Gods Among Us.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge til salg i ekslusiv sølvfarve hos 3

Fra den 13. juni starter Samsung nemlig salget af Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition i Kina, Singapore, Sydkorea, Latinamerika og Rusland. Sidstnævnte er interessant, fordi den første forhandler ifølge et russisk medie nu har sat pris på den særlige smartphone, der bliver langt mere tilgængelig end Iron Man-udgaven fra sidste år.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice
Foto: Hi-tech.mail.ru

Vurderet ud fra den høje pris, som Iron Man-telefonen blev solgt for på auktioner, og at den nye Batman-udgave også er eksklusiv i en vis grad, er prisen på 79.990 russiske rubler direkte omsat til 8.050 kroner ganske lav.

Læs også: Samsungs Iron Man-smartphone officielt lanceret

Til sammenligning koster den almindelige Galaxy S7 edge 4.825 kroner i Rusland – altså cirka 15 % mindre end den danske vejledende pris.

Et bud på en pris på Injustice-udgaven, hvis den havde været til salg her i Danmark, vil derfor lyde på omkring 9.850 kroner. Bestemt ikke dårligt taget i betragtning, at der medfølger et gratis Gear VR-headset – også i en Batman-udgave – til en værdi af cirka 1.000 kroner.